A héten kezdi a felkészülést a HLKC 1

Szerdán elkezdi a felkészülést a következő szezonra a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club. Az együttes az új idényben is Dankó Ervin vezényletével vág neki az NB II-es küzdelemsorozatnak.

Az edzésprogramban több edzőmeccs is szerepel, de a klub új igazolásait is be kell építeni a csapatba, nyilatkozta a tréner a Rádió 7-nek, aki azt is elmondta, hogy az erőnlétre is nagy hangsúlyt fektetnek majd az elkövetkezendő időszakban.

„Okulva azért az előző évből, azt hiszem, hogy az egész év során az állóképességünkkel nem volt probléma. Erre természetesen idén is hasonló metódussal készülünk. Ugyanúgy sokat fogunk edzeni, különösen az elején, az első három hétben. Szerdán elkezdjük, most adok egy terhelést, amit a hétvégén kipihenhetnek a játékosok, hogy a keményebb munka előtt az izomláz ne akadályozza a felkészülést a következő héten. Akkor viszont napi három edzésünk lesz. Reggel, délelőtt és este még egy, ez gyakorlatilag edzőtábor jellegű lesz, hiszen a játékosok egész napját elveszi” – fogalmazott a tréner.

Forrás: radio7.hu
Fotó: oldalvonal.hu