Életfogytiglant kapott a 17 évesen gyilkoló migráns

Nagy-Britanniában ritkán látott büntetést kapott a 14 éves Viktorija Sokolova 17 éves gyilkosa, Ayman Aziz – írja a 888.hu.

A 17 éves Ayman Aziz, akit egy 14 éves lány megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolnak, a gyilkosságért életfogytiglani börtönbüntetést kapott. Mielőtt megölte a lányt, még meg is erőszakolta, ezért a bűncselekményéért 10 év börtönbüntetést kapott. A két szabadságvesztés azonban egymással párhuzamosan zajlik, így az életfogytiglanból leghamarabb 19 év után szabadulhat, de közben már letölti az erőszakért kiszabott tíz évet is.

A 14 éves lány félig meztelen holttestét egy kutyasétáltató találta meg. A bíróság feltárta, hogy a vádlott Facebookon keresztül lépett kapcsolatba az áldozattal, akit egy parkba csábított, majd megerőszakolt és különös kegyetlenséggel meggyilkolt.

Az eset Wolverhampton-ban történt, az egykor virágzó ipari város környékén sok bevándorló él. A Birmingham Live beszámolója alapján a környéket a növekvő bűnözés és a szexuális erőszak terjedése jellemzi.

Forrás és fotó: 888.hu