Panaszláda: már a kőfal is elindult az enyészet útján a Hősök terén! 3

Szegény embert még az ág is húzza – tartja a mondás. Valami hasonló lehet a helyzet a Hősök terével is, ahol most éppen a kőfal sarka hagy némi kivánnivalót maga után.

A Hősök tere mostanában a problémáival hívja fel magára a figyelmet. Nemrég arról kaptunk olvasói jelzést, hogy az ott lévő sétányt bekebelezi a paréj, de arról is cikkeztünk, hogy virágzott a parlagfű a tér túloldalán.

Most pedig arra panaszkodott egy olvasónk, hogy lebontották a kőfal sarkát a házasságkötő teremtől nem messze, azaz már ez a terület is elindult az enyészet útján. A fotók szerint ezzel az állapottal szembesülhetnek az arra járók:

Panaszláda: már a kőfal is elindult az enyészet útján a Hősök terén! 2 Panaszláda: már a kőfal is elindult az enyészet útján a Hősök terén! 1

Reméljük, hamarosan helyreáll a rend a Vásárhely különlegességének is számító kőfalnál.

Panaszláda: már a kőfal is elindult az enyészet útján a Hősök terén!

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!