Jótékonysági edzést tartanak a vásárhelyi kick-boxosok javára

A július 21-i, vasárnapi eseményen összegyűlt bevételből segítenék, hogy a hat vásárhelyi fiatal eljusson a győri Európa-bajnokságra.

Mint korábban megírtuk: segítséget kérnek a helyi fiatal kick-boxosok, ugyanis anyagi problémák miatt elképzelhető, hogy a Dragon Sport Club versenyzői nem tudnak részt venni a közelgő kontinensviadalon.

„Biztos tudjátok, hogy a WAKO Utánpótlás Kick Box Európa Bajnokságra kijutott 6 vásárhelyi fiatal. A nevezési díj kifizetése gondot okoz néhány családnak, ezért szeretnénk segíteni! Nagyon rossz érzés lenne, ha egy tehetséges gyermek anyagi gondok miatt nem tudna részt venni a bajnokságon!!! Az idő rövid, hamarosan le kell adni a nevezést, ezért egy vasárnapi napot tudunk megszervezni. Ami tuti lesz: Brazil Jiu Jitsu, Spinning, Step Aerobik és Fat Burning Jumping. A részletekkel jövünk!!!! Az edzéseknek nem lesz konkrét díja, mindenki annyit ad, amennyit tud! A bevételt természetesen a gyerekek kapják! Egyesületünk is hozzájárul egy szerény összeggel a gyűjtéshez!”tette közzé a Facebookon a hódmezővásárhelyi Mozgás Központ.

Program:

15:00

Brazil Jiu Jitsu ~Ancsin Gábor

Step Aerobik ~ Marton Szilvi

FB Jumping ~ Galiszné Detti

Spinning ~ Galisz Peti

16:10

Brazil Jiu Jitsu ~ Ancsin Gábor

Step Aerobik ~ Galiszné Detti

FB Jumping ~ Marton Szilvi

Spinning ~ Galisz Peti