Benőtte a padot a gaz a Kaszap utcán 3

És ez még nem minden. Egy vásárhelyi Facebook-posztban bukkantunk a lesújtó állapotokra.

„Tudom nem nagy dolog az az apró gallyacska, ami a lenti fotókon látszik, de sokszor a kis apróságokban, részletekben rejlik a lényeg. A képek nem egy időben készültek. Körülbelül egy hónapja pihen ott a gally, mióta észrevettem. Naponta több ezer ember láthatja. Senkit nem zavar, mert még ott van… E poszt olvasója most mondhatja magában, hogy én is elvihetném onnan, ha ennyire szúrja a szemem. De tesztnek szántam. Az eredménye lesújtó. Mert még ott van.

Tudom, hogy nagyon nő a fű és a bokor, meg, hogy kevesebb a közmunkás. De tavaly előtt is volt eső, az előző évekhez képest kevesebb közmunkás, de városunk híres volt a rendezett közterületeiről. Mára lassan hírhedt lesz…

A lényeg: valami nincs rendben…

Aki pedig megfáradna a gally tanulmányozásában, annak jó szívvel ugyan nem ajánlom, de helyet foglalhat a fotón látható Kaszap utcai padon, ha tud.

Elnézést kérek, hogy az elmúlt időszakban ennyi gazos fotót posztoltam, – sokkal többet lehetett volna – de ezzel csak az a szándékom, hogy magam egyszerű módján jelezzem a problémákat, ha az illetékesek nem tudnak róla. Gondolom egy vásárhelyi sem szeretne egy rendezetlen városban élni. Bár nagyon dícséretes a városszépitő napok rendszerré tétele, de nem hiszem hogy az a megoldás, hogy városszépítő napokkal pótoljuk azt, aminek elvégzése jogszabály szerint az Önkormányzat feladata lenne.” – áll a Facebook-bejegyzésben.

Benőtte a padot a gaz a Kaszap utcán 5

Benőtte a padot a gaz a Kaszap utcán Benőtte a padot a gaz a Kaszap utcán 1 Benőtte a padot a gaz a Kaszap utcán 2 Benőtte a padot a gaz a Kaszap utcán 4