Hódmezővásárhely kórház

Hiszen mi is lehet fontosabb a vásárhelyi szülők és nagyszülők számára, mint gyermekeik egészsége, jövője?

„Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világba hárman.”

Aligha lehet ennél tökéletesebben és találóbban visszaadni, mit jelent egy családban a gyermek, a gyermekek érkezése. Minden édesanya és édesapa számára a gyermeke a legnagyobb kincs a világon, akit féltő gondoskodással, óvó szeretettel nevel, hogy majdan boldog, egészséges, sikeres felnőtté válhasson. És – ki ne élte volna át anyaként, apaként – akkor a legborzasztóbb a félelem, az aggodalom, a szülői tehetetlenség és kiszolgáltatottság érzése, amikor az apróságok megbetegednek, nincsenek jól: orvosi, ne adj’isten kórházi ellátásra szorulnak. A riadt kis szemek segítségünket kérik, mi, felnőttek pedig ugyanígy: segítségért fordulunk szakembereinkhez, orvosainkhoz, gyermekgyógyászainkhoz. Valamennyi vásárhelyi és szülő és nagyszülő is egyetért hát abban, hogy városunk számára is a legfontosabb a gyermekeink jövője és egészsége.

Ezt vallja Hódmezővásárhely önálló polgármesterjelöltje is. Grezsa doktor kérdez! Mert egészségügyi szakemberként, címzetes főorvosként világosan látja: a vásárhelyi kórházban leginkább éppen a gyermekosztály szorul korszerűsítésre. A www.grezsa.hu honlapon kitölthető kórházi konzultációjának harmadik kérdése:

Egyetért-e Ön azzal, hogy a városnak támogatnia kell a gyermekosztály felújítását?

Az első válaszlehetőség szerint: „Igen, mert a gyermek az első.”
A másik opció: „Nem, a jelenlegi állapotok is megfelelők.”

A vásárhelyi polgárok tehát a www.grezsa.hu internetes oldalon fejthetik ki nézetüket, és mondhatnak róla véleményt, szükségesnek és fontosnak tartják-e, hogy az önkormányzat, a város maga álljon az élére a gyermekosztály modernizálásának, és a helyi adófizetők pénzéből varázsolja azt korszerűvé, modernné, barátságossá, otthonossá. Az Ön véleménye is fontos Grezsa doktor számára!

Az önálló polgármesterjelölt egyébként bejelentkezésekor azt mondta: a vásárhelyi kórház gyermekosztályának felújítását olyan ígéretnek is tekinthetik a helyi lakosok, melyet megválasztása esetén mindenképpen meg fog valósítani.

Korábban a témában:

50 kórházi kórtermet újítana fel Grezsa Vásárhelyen

Támogassa-e a város a helyi kórházat?

Videón mutatjuk Grezsa István konzultációját