Új pszichológus a megyei katasztrófavédelemnél 1

Varga Noémi hétfőn vette át egyetemi diplomáját, kedden reggel már munkába is állt a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon.

A megyei igazgatóság jelenlegi pszichológusa, Udvarhelyi Boglárka tű. százados második kisbabája születését várja. Arra az időszakra, amíg Boglárkát anyai teendői otthonra szólítják, Noémi látja el a pszichológusi feladatokat.

A Csongrád megyei tűzoltók új pszichológusa Szegeden született, középiskolai tanulmányait is az egyetemi városban végezte. Az érettségit követően jelentkezett az SZTE pszichológusi szakára, amelyet 2019-ben fejezett be.

Egyetemi diplomáját hétfőn vette át, kedden pedig már meg is kezdte szolgálatát a katasztrófavédelemnél. Első munkanapja reggel, az ünnepélyes eskütétellel indult, amelyen részt vett az Igazgatóság vezetői állománya is.

A pszichológus szabadidejét a táncnak szenteli, három éves kora óta ez a sport a szenvedélye. Nyolc éve egy szegedi táncszínház tagja, ahol kortárs-és modern táncokat, valamint jazz-balettet tanul.

Új pszichológus a megyei katasztrófavédelemnél

Varga Noémi elmondta, a munkakezdés két dolog miatt is izgalommal tölti el: egyrészt alig várja, hogy eddig megszerzett elméleti és gyakorlati tapasztalatait végre hasznosítani tudja. Másrészt külön kihívást jelent számára, hogy mindezt egy hivatásos szervezetnél kezdheti meg.

A megyei igazgatóság teljes személyi állománya jó egészséget és szakmai sikereket kíván új munkatársának!

Fotó: Molnár Krisztina tű. főhadnagy/Csongrád MKI