Formálódik a HFC kerete

Július 8-án kezdi meg a felkészülést a következő szezonra a Hódmezővásárhelyi FC. A klub felnőtt csapata az elmúlt idényben búcsúzott az NB III-től, így most a megyei élvonalban indulnak.

A csapat vezetőedzője továbbra is Szűcs Róbert lesz, akinek Antal Krisztián és Kovács Krisztián segítik majd a munkáját. A keretben biztosan lehet változásokra számítani, távozók és a tervek szerint érkezők is lesznek, de ezen a téren még részben zajlanak a tárgyalások. Szűcs Róbert vezetőedző a Rádió 7-nek elmondta, hogy a vásárhelyi és vásárhelyi kötődésű játékosokkal azonban már sikerült megállapodni a folytatásról.

„Vannak már játékosok, akikkel megbeszéltük, hogy maradjanak. Huszár Gergő, Mezei Olivér, hogy a meghatározó játékosokat említsem, biztosan maradnak. A vásárhelyieket is sikerült itt tartani, Koncz Adrián, Rácz Dezső és Szabó Márk is maradnak, illetve a fiatalokra is számítunk. Azt azért látjuk, hogy van még néhány lyukas poszt, nagyon közeli, helybeli játékosokkal próbáljuk meg megoldani a dolgokat” – fogalmazott a tréner.

Forrás: radio7.hu

Fotó: hfc1912.hu