Kezdőlap>Kitekintő>Probléma a Facebook-nál: nem töltenek be a képek

Probléma a Facebook-nál: nem töltenek be a képek

Probléma akadt a Facebook-nál,

A hiba látszólag Európát, az Egyesült Államokat, Dél-Amerika egyes részeit és Japánt érinti leginkább, de máshonnan is érkeztek hasonló bejelentések az ügyben – írja az Index.

Szerda délután ismét akadozni kezdett a Facebook összes szolgáltatása – írja az Index.

A cikkben a downdetector.com adataira hivatkoznak, ami szerint nem sokkal négy előtt szaporodtak meg a bejelentések: a közösségi oldalon nem töltenek be a képek, ezzel egy időben pedig az Instagram, a Messenger és a WhatsApp felhasználói is problémákról számoltak be.

A hiba látszólag Európát, az Egyesült Államokat, Dél-Amerika egyes részeit és Japánt érinti leginkább, de máshonnan is érkeztek hasonló bejelentések az ügyben.

A jelenség valószínűleg a szerverekkel lehet kapcsolatban: erre utal, hogy a Facebook mellett a cég többi alkalmazása sem működik megfelelően, hogy platformtól függetlenül jelentkezik a hiba, és az is, hogy Facebookon képek helyett csak leírásokat lehet látni, ami akkor jelentkezik, ha az embernek éppen nem elég erős a kapcsolata a betöltésükhöz.

Legutóbb márciusban volt olyan, hogy a Facebook összes érdekeltsége akadozott, nemrég pedig Magyarországon söpört végre egy nagyobb tiltási hullám.

Forrás: vasarhely24.com