Tabuk nélkül kérdezhetnek a vásárhelyiek a Viszkistől 1

A rossz útra lépésnek vannak állomásai, az ember nem úgy ébred fel, hogy mától bankot rabol – vallja Ambrus Attila, aki pénteken a vásárhelyi Széchenyi Sörözőben tart előadást. A „Viszkis rabló” mindenre válaszol majd.

– Az előadás fő üzenete az lesz, hogy érdemes mindent újrakezdeni és érdemes felállni a dupla nulláról. Sajnos rengeteg rossz döntést hoztam az életemben, ezeknek a tanulságait fogom elmondani a hallgatóságnak – árulta el lapunknak a vásárhelyi látogatása kapcsán Ambrus Attila.

A „Viszkist” saját bevallása szerint a börtön mentette meg, ugyanis ott érettségizett, ott végzett szakiskolát és ott diplomázott is. Úgy véli, a bent töltött idő egyfajta pozitív terápia volt, ami ugyanakkor sokáig tartott: egészen pontosan 13 évig és 1 hónapig. Ennek köszönhetően ma már keramikusként munkával telnek a mindennapjai, és családjának, a közel 5 hónapos kislányának él.

– A rossz útra lépésnek vannak állomásai, az ember nem úgy ébred fel, hogy mától bankot rabol – tette hozzá Ambrus Attila, aki szerint az élete alakulásában nagyban közrejátszott az, hogy elvált szülők gyermekeként nőtt fel.

A Széchenyi Söröző vendége péntek este 8 órakor kezdi meg előadását. Mint elmondta, tabuk nélkül mindent lehet kérdezni tőle, bármire válaszol majd az érdeklődőknek az életével kapcsolatban.

Tabuk nélkül kérdezhetnek a vásárhelyiek a Viszkistől