Szerezzünk 11 felejthetetlen hetet gyermekeinknek!

Ez volt a Havasi Katalin által vezetett Vásárhelyi Mindennapok fő üzenete vasárnap este. A vendég Walterné Böngyik Terézia, a Szent István Általános Iskola igazgatója volt, akivel a Fidesz-elnök, orvosigazgató a vakációról, a nyári táborokról és a város körüli látványosságokról beszélgetett.

– A nyári szünetnek úgy kell eltelnie a gyermekek számára, hogy minden héten történjen valami izgalmas. A június közepétől augusztus végéig tartó 11 hetet felejthetetlenné kell tenni – állapították meg a Vásárhelyi Mindennapok Facebook-sorozatban vasárnap este. Havasi Katalin Fidesz-elnök, orvosigazgató, gyermekorvos vendége ezúttal Walterné Böngyik Terézia, a Szent István Általános Iskola igazgatója volt.

A beszélgetés során elhangzott: Vásárhelyen kiváló lehetőségek vannak arra, hogy a kicsik valóban élvezzék a vakációt. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ például 17 tematikus tábort hirdet, amik közül van, amire még mindig lehet jelentkezni, illetve számos látványosság van a város körül, ahol boldog órákat lehet átélni.

– Ilyen többek között a Téglagyári-tanösvény, ahol a természeti adottságok és az élővilág bárkit kikapcsolnak kortól és nemtől függetlenül – mondta Walterné Böngyik Terézia.