Fergeteges vásárhelyi Hód-Vízilabda Fesztivállal készül a Zsüffland!

Hatalmas nyári csapatásra készül a Zsüffland csapata! Nyár, napsütés, strand, sport és a zene elegyedik abban a mega buliban, amely június 28. és 30. között kerül megrendezésre a hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodában. Fiatalok és örök ifjak számára felejthetetlen élmény lesz. Kihagyhatatlan!

A Hód-Vízilabda Fesztivál a Zsüffland party-sorozat következő nagy dobása lesz júniusban. Az ikonikus Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda biztosítja majd a helyszínt, melyhez hozzátársul egy kiváló buli is. Elmondhatjuk, az év egyik legnagyobb csobbanása lesz a városban, ugyanis a strand megtestesíti Vásárhely szívét és lelkét.

A Zsüffland csapatának két rendezvényszervező fenegyereke: Barna Ádám és Farkas Ádám lapunknak elmondta, hogy egy hagyományőrző vízilabda fesztivált szeretnének létrehozni Vásárhelyen. Hozzátették, a júniusi buli felépítésében fontos szerepet játszott az is, hogy minden korosztályt megszólítsanak, ezért igen színesre sikerült a zenei paletta összeállítása Ennek örömére a megnyitó napját a retro fémjelzi majd, ugyanis a Kozmix lép színpadra péntek este. Azt követően pedig utána Náksi Attilaval és Mr. Vasovski-val és persze a legfinomabb borokkal, italokkal idézheti fel a közönség a régi idők emlékeit. Szombaton a sport kapja a főszerepet, számtalan program várja napsütés szerelmeseit. Mondanunk sem kell, hogy este egy mindent elsöprő party várja a strandolókat. Nagykoncertet ad a Punnany Massif, majd az AK26, Yamina, Szecsei, DJ Lennard csapatja a bitang jó muzsikákat. Akinek a lába bírja, tombolhat még a Retro kis színpadnál is, ahol a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágerei csendülnek föl. Vasárnap a családokat várják a strandfürdőbe, ahol számtalan izgalmas programmal készülnek számukra. A zsüfflandes srácok hozzáfűzték, hogy egy elképesztő vízilabda mérkőzés is lesz a több napos rendezvény során. Ugyanis a rég szép idők olimpiai bajnok csapata száll medencébe. Kemény Dénes vezeti majd a meccset, ahol a helyi válogatott méri össze tudását az ikonikus bajnokokkal.

Az egész fesztivál erre a sportra épül és az alapötlet Bodrogi Tibortól és Rókus Ákostól, Rácz Tamástól és Tímár Lászlótól eredeztethető. A vízilabda köré építették fel a srácok a teljes programot, így állt össze ez a nagyszabású esemény.

A sportnap programjai között szerepel továbbá: Strandfoci Bajnokság, ahova előnevezés szükséges, strandröpi bajnokság(előnevezés). A sor folytatódik: apa-gyerek palacsintaevő verseny, sörpong bajnokság(előnevezés ), kötélhúzó verseny. Még mindig nincs vége: eszélgetés-Ép testben ép lélek, sörivó verseny. A Dumaszínház képviseletében Somogyi András szórja majd a poénokat.

Millenium Masterz Vízilabda Gála, mely a rendezvény esszenciája: Kemény Dénes, Molnár Tamás, Fodor Rajmund, Biros Péter, Varga Tamás, Székely Bulcsú és még sokan mások.

LINE UP ( 06.28, PÉNTEK):

Kozmix Élő KoncertNaksi
✪ Mr. Vasovski

LINE UP (06.29 SZOMBAT):

Punnany Massif ÉLŐ NAGYKONCERT
AK26 Élő koncert

Yamina
Szecsei
DJ Lennard
+Retro kis színpad, ahol a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágerei mennek majd!

Az esemény napközben különféle sportprogramokkal várnak mindenkit, majd ahogy eltűnnek az utolsó napsugarak , úgy hangosodik fel a zene és indul be a forró nyári Zsüffland éjszaka. Lesz itt sport, vízben és homokon egyaránt, illetve dumaszínház, előadások, tanácsadások és persze hatalmas beach party!

PROGRAMOK:

Millenium Masters Vízilabda válogatott gála mérkőzés-A régi nagy olimpikonokkal( Kásás Tamás, Molnár Tamás, Kemény Dénes)
Strandfoci, Strandröpi, Sörpong és E-sport bajnokság-További infókért görgess lejjebb! 👇

DUMASZÍNHÁZ-Somogyi Andrással
A Szeretem Vásárhelyt Egyesület bemutatja: I. Vásárhelyi Medencés Sárkányhajó Bajnokság, világbajnok versenyzők közreműködésével!

Vízi játékok Bagi Mátyás irányításával
Cross Training-Bagi Mátyással
EVP futóverseny, EÜ szűrések

Vetélekedők: Sörivő verseny, Lángosevő verseny, Dinnyeevő Verseny, Szkander, Apa-fia palacsintaevő verseny, Kötélhúzás és még sok más program!

Zsüffland Strandfoci bajnokság
öröm,boldogság kell ide, és persze jó sok gól(pia)
•ELŐNEVEZÉS: Ambruzs Erik-nél, vagy az oldalnak üzenetben! Hat.idő: Jún. 20!
•Főnyeremény: 50L sör
•Kezdés: 11.00
•Min. 5 fő, Max nevezhető játékos 10fő/csapat
Nevezési díj: 8000 HUF/TEAM-tartalmazza strandbelépőt, 50%_os kedvezmény estére! (mindenkinek energiaital+víz)

Zsüffland Röplabda bajnokság
•Ide nem kell mást hoznod csakis a nyári beach bodyt, meg egy pici technikát
•Előnevezés: Benkő Martinnál, vagy az oldalnak üzenetben! Hat. idő: Jún 20!
•Kezdés: 11.30
•Nevezési díj: Nincs
•2 fős csapatok
•Nyeremények: New Era póló+1 liter tömény!
Pihenésre is lesz lehetőség egy jó pofa sör vagy bármilyen koktél társaságában élvezhetjük a MILLENIUM MASTERS OLIMPIA válogatott mérkőzését!

Sörpong
Ide véletlenül se hozzál sört, mert lesz dögivel!
•Kezdés: 13.00
•Előnevezés: Varga Zsoltinál, vagy az oldalnak üzenetben!
•Nevezési díj: 1000 HUF/TEAM
•Nyeremény: 1 tálca sör 😉
•2 fős csapatok

E-sport 
Ha nem szeretnél egész nap égni, akkor gyere az árnyékos E-sport sarkunkba!
•Előnevezés: Bereczki Patriknál vagy az oldalnak üzenetben!
•Kezdés: 13.30
•Nevezési díj: 1000 HUF/TEAM
•Nyeremények: Akciókamera és Mobiltelefon!

Természetesen a víz csobogása mellett nagyszerű slágerek fognak szólni!
Műsorvezető:
Szeri Csaba és Bagi Mátyás

Jegyek elővételben már kaphatók a cooltix.hu-n, a Kölcsey Manófaló Gyorsétteremben, a Szoli-Med Szoláriumban, a Sol-Party Kft-Kinizsi u.21. szám alatt, aPerei Trafikban, valamint a promotereknél. Az belépők ára: 3 napos (a két estére+strand belépő 3 napra): 9000 forint. Péntek este: 3000 forint, illetve a szombat este: 3500 forint.

További információkat a buli hivatalos oldalán talál.

Mindenkinek fantasztikus kikapcsolódást és felejthetetlen emlékek sokaságát kívánunk!