Amikor a körmeink is nyári színekben pompáznak! 1

Itt a nyár, ezért testünk és lelkünk is úszik a napfényben és a boldogságban. Számtalan hölgy ilyenkor már előszedegette kedvenc ruhadarabjait, követve a legújabb trendeket és további újakkal frissíti fel a gardróbjait. Saját örömére, de pénztárcája szomorúságára. A hajkoronák csak úgy pompáznak a csillogó bigyóktól, színektől és fazonoktól. Kezeink árulkodóak, ezért igyekszünk tökéletes állapotban prezentálni őket nap, mint nap. Sűrűn látogatjuk meg a körömvarázslókat, akik mindent megtesznek azért, hogy ápoltak és mindent elsöprően dizájnosak legyenek kacsóink ékei.

A körömtrend folyamatosan megújul és szeretnék állandó lépést tartani vele. Az év színe idén a korall, amelyet nem csak a dresszeinkre, hanem körmeinkre is rácsempészhetünk. Nyár lévén szeretjük a vidám színeket, a pink minimum ötven árnyalatát, csillámokat, matricákat. A sárgát, a mentát, a lilát, kéket és ismét a glittereket. Az oldalbordáknak nem számít mivel párosítják a paletta kis darabjait, de a csillogás és villogás elengedhetetlen, legyen szó mandula, stiletto, edge vagy a klasszikus manikűrről. Következzenek a képek, hiszen azok a lényegek, hogy örömmel és ötletekkel felfegyverkezve jelentkezzünk be kedvenc köröm-csodatévőnkhöz. Vagy szimplán otthon, a kis birodalmunkban pingáljuk gesztikulációink elmaradhatatlan ékeit igazán vidámmá és nyáriassá.

Napsütés a körmeinken, pillangókkal és virágokkal felturbózva

Automatikus vázlat 577 Automatikus vázlat 576

A lila számtalan árnyalata, és az elmaradhatatlan csillám

Automatikus vázlat 570

Ó, a nyár színe a korall: természetesen innen sem hiányozhat a szemet kápráztató glitter

Automatikus vázlat 572

A kék és a fehér nagy klasszikus és elegáns párosítás, a matt hatás pedig plusz extra

Automatikus vázlat 578

A hologrammos, sellős dizájn elrabolta a szívünket idén is, valóban vibráló és különleges

Automatikus vázlat 571

A gyöngy a gyémánt mellett a nők legjobb barátja, miért ne dobnánk fel a körmeinket is velük?

Automatikus vázlat 575

Újabb holo-mánia, igaz kicsit bevállalósabb, de mindenképp menő és a változatoknak csak a képzelet szabhat határt! Vagy a körmösünk…

Automatikus vázlat 574

Képek: pinterest.com