A buszállomás környéke is rendkívül lesújtó 1

Egy olvasónk ezúttal a vásárhelyi buszpályaudvar körüli állapotokról küldött képeket, ugyanis szerinte soha nem volt ilyen elhanyagolt a környék.

“Nem szívesen készítettem ezeket a fotókat, és hangsúlyozom, pártállástól függetlenül tettem” – kezdte Panaszládánknak írt levelében olvasónk, aki úgy véli, soha nem volt ilyen elhanyagolt és gazdátlan a város.

A buszállomás környéke is rendkívül lesújtó 6

Hozzátette, “úgy látszik, tűzijátékra és ötnapos fesztivál mulatságra van pénz, de a közterületek rendbetételére, a fő nyírására, gondozására valahogy még sincs”.

A buszállomás környéke is rendkívül lesújtó 8

“Annak ellenére is káosz van, hogy a Fidesz kezdeményezésére 112 millió forintot adott a közgyűlés pluszban városüzemeltetésre” – jegyezte még meg olvasónk.

A buszállomás környéke is rendkívül lesújtó 3

Mi kommentet nem is fűzünk hozzá, a látottak alapján mindenkinek meglehet a véleménye. Az viszont tény, hogy egyre több ilyen jelzést kapunk a vásárhelyi közterületekről.

A buszállomás környéke is rendkívül lesújtó 4

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!

A buszállomás környéke is rendkívül lesújtó 9 A buszállomás környéke is rendkívül lesújtó 2 A buszállomás környéke is rendkívül lesújtó