A tram-train és a csok volt a sláger Lázár fogadóóráján 1

Az országgyűlési képviselő ma délután a vásárhelyi Fidesz-irodában tartott fogadóórát. Összesen húszan kérték a politikus segítségét.

– Leginkább személyes ügyekkel fordultak hozzám a vásárhelyiek, akik két fő terület kapcsán tettek fel kérdéseket. Az egyik a Vásárhely-Szeged közötti tram-train volt, ami egyre inkább érdekli a lakosokat. Természetesen probléma is akad a beruházással, de annak idején a vasútépítés sem az egyik pillanatról a másikra ment. Nyugodtan mondhatom, hogy a kötöttpályás közlekedésben ez Magyarország legérdekesebb és legbonyolultabb projektje, ami időt vesz igénybe – összegzett a fogadóóra után Lázár János.

Kiemelte, a fejlődéshez idő kell és a fejlődésnek ára van, a villamosvasút építése során pedig mindenki észrevételét, panaszát és egyedi elképzelését várja.

A másik sokat emlegetett téma a családi otthonteremtési kedvezmény volt. Az országgyűlési képviselő szerint öröm, hogy Vásárhelyen is egyre többen döntenek úgy, hogy új házat építenek, vagy használtat újítanak fel. – Az ehhez tartozó részletszabályokkal kapcsolatban kérték a segítségem – ismertette a politikus.

A tram-train és a csok volt a sláger Lázár fogadóóráján

Lázár János folyamatosan tart fogadóórát a választókörzetében. Csütörtökön például Makón várta a választópolgárokat, erről bővebben ITT számoltunk be.

Fotók: Gémes Sándor