Fergeteges vásárhelyi Hód-Vízilabda Fesztivállal készül a Zsüffland!

Buborék party, Csiga Duó koncert, varázslatos lufis birodalom és fergeteges Tökmag buli várja a családokat a Zsüffland Hód-Vízilabda fesztiválon június 30-án, vasárnap!

Városunkba látogat a világ egyik leghíresebb rajzfilmsztárja, Mickey Egér, aki egyenesen Disnylandből érkezik, hogy egy óriásit bulizzon veletek. Aki időben érkezik a Gasztro Mini csapatával, megadhatja a nap lendületét egy közös frissítő limonádé elkészítésével és egy könnyű gyümölcsös desszert megalkotásával. A gyerekek a főzés fáradalmait követően a Pindúr Pandúr Gyermekszínház előadásán töltődhetnek újra, hisz délben kezdődik a Buborék Party, majd a színpadi zenés kvízjátékok, de lesz itt gólyaláb, óriás LEGÓ és minden órában közös tánc a színpadon, a nap sztárvendégével, Mickey egérrel.

Bulizz át egy napot Mickey egérrel a vásárhelyi strandon! 1

Délután elrepülünk a Csodás Fogtündér Lufibirodalmába, majd mindenki megalkothatja saját papírsárkányát, amelyeket megcsodálhatnak repülés közben is. Mindeközben már tűkön ülve fogja várni a csipet-csapatot a délután három órakor koncertező Csiga Duó Együttes.

Várunk Téged is egy egész napos fergeteges Tökmag bulira, a térség legtáncosabb gyermekműsoraival, a lurkók kedvenc zenéivel! Gyere velünk, ne hagyd ki a nyár egyik legnagyobb partyját!