Célkeresztben az egészség Vásárhelyen

Június 15-én, szombaton került sor Hódmezővásárhelyen, a Kossuth tér 7. szám alatt a MagneVit Stúdió ünnepélyes megnyitójára, mely a ballagások és a hőség ellenére is nagyszámú érdeklődésre tett szert városunkban.

Az újonnan nyílt egészségház alternatív gyógymódot kínál különféle betegségekre, illetve segítséget nyújt az egészséges életmód kialakításában, hozzásegít vitalitásunk megőrzéséhez, sportteljesítmény növeléséhez, illetve hozzájárul a napjainkat átjáró stressz csökkentéséhez.

A megnyitó napján alkalom nyílt az érdeklődőknek a terápiás eszközök, a MagneVit elektro-akupresszúrás készülék és hiperbár oxigénkészülék, az OxyVit, továbbá a mofetta széndioxid „szárazfürdő” kipróbálására, felmerülő kérdéseik megválaszolására a termékekkel és készülékekkel kapcsolatosan, és hasznos tanácsokkal is gazdagodhattak a megjelentek.

Az eseményen előadást tartott Prof. Dr. Hajtó János a Herbapharm Europe Kft. alapítója, az Edinburgh Napier University (UK) professzora, a Miskolci Egyetem tanára, Kodolányi János Egyetem egyetemi tanára gyógynövényekből készült termékeikről, azok fontosságáról. Munkásságáért 2003-ban a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetésben részesült. Megjelent továbbá Kugyela János, a Hatékony és Eredményes Tanulásért Alapítvány elnöke is, akinél szintén kipróbálásra nyílt lehetőség egy különleges technológiára, mely nemcsak a nyelvtanulást könnyíti, de diszlexia, depresszió, gyorsabb felépülés esetén is ajánlott.

Bemutatkozott a Garenal italpor, mely egy kivételes máj- és vesetisztító por, segíti a méreganyagok gyors és hatékony kiürülését a szervezetből. A rendezvényen ételkóstoló színesítette a programot, melyet a kecskeméti Vitál Élőételbár biztosított rendkívül ízletes és különleges ételekkel, mint a dióból és zöldségekből készült fasírozott, vagy a datolyából összeállított sajttorta. Ezen ételek egészségesek, kizárólag zöldségekből és gyümölcsökből készülnek, cukrot, tartósítószert, tejterméket, húst és glutént nem tartalmaznak, alapanyagaik pedig biogazdálkodásból származnak. Biztosítják a fogyást éhezés nélkül, növelik a vitalitást, enzimekben, vitaminokban gazdag, rost dús étrendet kínál, mely mostantól városunkban is elérhető.

Fotó: Illusztráció (pixabay.com)