Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 7

Az egyik helyi kereskedésnek köszönhetően 14. alkalommal rendezték meg Hódmezővásárhelyen a Citroënek Országos Találkozóját.

A programon old timerek, kacsák és junior kategóriájú járművek között hirdettek versenyt. A Kossuth térre érkező nézők közönségszavazatai alapján választották ki a legeket minden kategóriában, valamint a Citroënek fel is vonultak a városban.

Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 10

Emellett kísérőrendezvényeket is tartottak. Bemutatkoztak például helyi zenekarok és kézműves termékek vásárával is várták a látogatókat.

Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 1

Sajtiné Szabó Gabriella, a szervező autószalon értékesítési képviselője korábban úgy nyilatkozott: „A Kossuth teret be fogják zsongani ezek a Citroënek. Két óra magasságában lesz majd a Citroën centenáriumi megemlékezés, mert hiszen az idén száz éves a Citroën, emiatt külön figyelmet is kap ez a találkozó, mert a vidéki rendezvények között ez lesz a centenáriumi megemlékezése a márkának.”

Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 2 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 3 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 4 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 5 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 6 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 8 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 9 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 11 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 12 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 13 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 14 Fotókon a Kossuth téri Citroen találkozó 15