Legendás bajnokok a vásárhelyi medencében! 1

Sydney, Athén és Peking olimpiai bajnok vízilabdázói 2019. június 29-én Hódmezővásárhelyen gáláznak – a verhetetlen aranygeneráció 18 órától újra vízbe száll a Gyarmati Dezső Sportuszodában.

Minden sportrajongóban él még az emlék, amikor sporttörténelmet írva, 24 év után, 2000. október 1-én újra a dobogó tetejére állhatott a magyar férfi vízilabda válogatott. Sok sör folyt otthon a szőnyegre, talán még a ropis és mogyorós tálak is felborultak az asztalon! Akkor talán még többen inkább csak remélték, mint ahányan tudták, a magyar csapatsport újabb aranygenerációja állt össze Sidney-ben.  Három évvel később a világbajnokság és a világliga döntőjében is volt ok hasonló tombolásra, a 2004-es athéni olimpián pedig szintén, sőt 2008-ban pólósaink újból felértek a csúcsra. Feledhetetlen pillanatok, a világ legsikeresebb vízilabda-válogatottjának köszönhetően. Biros Péter, Kásás Tamás, Molnár Tamás, Kiss Gergely, Szécsi Zoltán… és még sorolhatnánk a hősöket. Ők voltak a Kemény-legények, akik ismét aranyba borították a magyar vízilabdát. Ezek a srácok pedig 2019. június 29-én Hódmezővásárhelyen mutatják meg, hogy az idő bár megállíthatatlan, a tehetség és a vízilabda imádata nem vész el.

Legendás bajnokok a vásárhelyi medencében!

„Mindenből csak a szép és a jó van meg. Mi voltunk a legvidámabb barakk. Nagyon jók voltunk, amit egy idő után el is kezdtünk tudni magunkról, ezért magabiztosak voltunk. Ez vidámsággal töltött el, ami miatt még jobbak voltunk. Ez egy ilyen oda-vissza csatolás volt állandóan” – nyilatkozta a Rádió7-nek Szécsi Zoltán, 3x-os olimpiai bajnok kapus.

A Millennium Masters csapata 2017-ben állt újra össze, ha pedig így történt, a régi idők emlékére újabb aranyérmet szereztek: a fővárosi vizes masters-világbajnokságon a 40 év felettiek versenyét húzták be. A társaság pedig az elmúlt évben is medencébe ugrott, akkor a világválogatott ellen: döntetlen lett a csörte vége.

A Kemény-legények, ezek az „aranyos urak” június 29-én testközelből lesznek láthatóak Hódmezővásárhelyen.

„Évről évre egyre nehezebb folytatni, de egy ilyen meccs mindig jó motiváció egy 1,5 hónapos fogyókúrára. Megpróbáljuk magunkat maximálisan jól érezni és úgy gondolom, hogy egy jó hangulatú rendezvény lehet ez. Mondjuk, azt azért ne várják, hogy nálam egy védésnél látni fogják a gatya alsóvonalát, mint régen” – üzente a vásárhelyi szurkolóknak Szécsi.

Tehát: 2019. június 29. 18:00 – Hódmezővásárhely, Gyarmati Dezső Sportuszoda.

Jegyek elővételben, 1000 forintos áron kaphatóak az uszoda pénztárában.