Hódmezővásárhelyen is bemutatták Hegyi Barbara szakácskönyvét

A 90. ünnepi könyvhét keretén belül a hódmezővásárhelyi Németh László Városi Könyvtár adott otthont Hegyi Barbara, Abraka Babra címet viselő szakácskönyvének bemutatásához.

A Jászai Mari-díjas színművésznő szakácskönyvét még 2011-ben adta ki, ám sikere azóta is töretlen, minek apropójaként a hódmezővásárhelyi Németh László Városi Könyvtár úgy döntött, többek között ezzel is színesíti, díszíti és színvonalasabbá teszi az immár 90. alkalommal megrendezésre kerülő ünnepi könyvhetet.

A rendezvényt az intézmény vezetője, Soós Csilla nyitotta meg. Ezt követően pedig Diószegi Szabó Pál ismertette köszöntő gondolatait, valamint ejtett néhány szót magának a rendezvénynek, azaz a könyvhétnek az alapjairól és céljairól is, amelyben kiemelte, hogy Vásárhelyen ez egy rendkívül fontos és jeles esemény minden évben a könyvtár számára.

Hódmezővásárhelyen is bemutatták Hegyi Barbara szakácskönyvét 3

Hódmezővásárhelyen is bemutatták Hegyi Barbara szakácskönyvét 4

A dedikálással egybekötött könyvbemutató egy kisebb közönségtalálkozónak is megfelelt, ugyanis az esemény iránt igazán nagy érdeklődést mutattak a városbéliek.

Hódmezővásárhelyen is bemutatták Hegyi Barbara szakácskönyvét 1

Hegyi Barbara színművésznő lapunknak elmondta, hogy végtelenül örül annak, amikor egy-egy ilyen és ehhez hasonló, vidéki találkozóra sor kerül, ugyanis számára a nézőkkel és az olvasókkal találkozni, meghallgatni őket, információkat cserélni velük egy olyan plusz, ami egyben kiváló visszaigazolást is biztosít számára a tevékenysége iránt.

Hódmezővásárhelyen is bemutatták Hegyi Barbara szakácskönyvét 2

A művésznővel készített hosszabb interjúnkat szombaton olvashatják portálunkon!