Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 4

Az utak szélén és a körforgalmakban sem túl szép látvánnyal szembesülhetnek a Hódmezővásárhelyre érkezők. Az Erzsébeti és a Kutasi utaknál például méteres gaz „integet” azoknak, akik beérnek a városba, sőt, vannak olyan helyek, ahol a közlekedési táblák is alig látszanak ki a gazból.

Olvasóink rendszeresen jelzik portálunknak: soha nem volt ennyire elhanyagolt a város, mint most. Ezúttal az Erzsébeti és a Kutasi utakra hívták fel a figyelmünket, hogy nézzük meg, milyen látkép fogadja a településre érkezőket.

Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 2

Nem túlzás azt állítani, hogy néhol másfél méteres a gaz a bevezető utakon. Az Erzsébeti úti körforgalomban, a nemrég átadott keleti elkerülőnél valósággal burjánzik a paréj, de a Kutasi úton sem sokkal jobb a helyzet. Sajnos a parlagfű is „jól érzi magát” ezeken a szakaszokon – az allergiások nagy bánatára, bosszankodására.

Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 9

Néhol már a közlekedési táblákat is legyőzi a természet. Reméljük, azért baleset nem történik a gondatlanság miatt, mert az már mindennek a teteje lenne.

Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 7

Tekintse meg fotóinkat arról, mit lát az, aki Vásárhely határában közlekedik:

Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 1 Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 3 Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 5 Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 6 Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 8 Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 10 Méteres paréj fogadja a Vásárhelyre érkezőket a város határában 11