Takács Zoltán távozik Algyőről

Kilenc év után hagyja el a csapatot – számol be a csfoci.hu.

A zsinórban másodjára megnyert megyeegyes bajnoki címet követően távozik az Algyő SK-tól Takács Zoltán: a labdarúgó-szakosztály vezetője, a klub sportigazgatója 2010 januárjában az azóta sajnos elhunyt Dr. Piri József polgármester és Juhász Sándor klubelnök felkérésére érkezett ismét Algyőre.

– Ők kértek meg, hogy rakjam fel Algyőt újra a futball térképére. Juhász Sándor elnöki mandátuma idén lejárt, egyúttal az én sportigazgatói megbízatásomé is. Annak ellenére, hogy megnyertük a bajnokságot, úgy döntöttem, az új elnökséggel nem kívánok együtt dolgozni, így távozom az Algyői Sport Körtől – mondta portálunknak Takács Zoltán, aki tavaly edzője volt a bajnokcsapatnak, míg idén a háttérből segítette a játékos-edző, Sebők László munkáját.

– Rengeteg munka volt ebben a csapatban. Egyedül raktam össze ezt, az utolsó évben Sebők László az invitálásomra lett játékos-edző, a felügyeletem alatt tevékenykedett, miközben a háttérben dolgoztam a csapatért, és más elfoglaltságom is akadt. Sajnálom a játékosokat és azt, amit hosszú évek alatt felépítettem: úgy gondolom, szakmailag eredményes volt a munkálkodásom, de úgy érzem, új impulzusokra lenne szükségem. Az algyői csapatról és a szurkolókról pozitív érzéseket őrzök, köszönöm is a drukkereknek, akik mindig ott álltak mögöttünk. Úgy látom azonban, a településen labdarúgás nem kap olyan elismerést, mint évekkel ezelőtt, azt gondolom, ezért az egyesületért mindent megtettem. Jó eredményeink is voltak, még ha az utánpótlás lehetett volna jobb is, de Algyőn pozitív éveket töltöttem el, és viszonoztam azt, amit az egyesülettől kaptam – tette hozzá Takács Zoltán.

Forrás: csfoci.hu
Fotó: delmagyar.hu