1

Hódmezővásárhely első nyári fesztiválját rendezi meg a Zsüffland csapata 06.28-29 és 30-án. A sport és buli tökéletes kombinációja várja a bulizni vágyókat. Kihagyhatatlan nyári élmény mindenki számára!

A 3 napos vízilabda torna keretein belül péntek este a vásárhelyi strand óriás színpadán a vásárhelyi legenda-csapat, a Kozmix ad élő nagykoncertet, utána pedig fergeteges retro buli várja a tombolni vágyókat Náksi Attilaval és Vasovski-val. A legfinomabb borokkal, italokkal lesz igazán remek a hangulat, mindenki megtalálja a kedvencét.

Vizsgáljuk meg kicsit közelebbről az ikonikus vásárhelyi csapatot, akik nélkül nincs retro party! A Kozmix 1995-ben alakult és azóta 8 önálló nagylemezt jelentetett meg, amelyeket a rajongók és szimpatizánsok közel 200 ezer példányban vásárolták meg.

Zenéjük a kezdeti hardcore és happy rave világából indult, majd észrevétlenül változott át a pop és a dance műfajába. Ma már a legérzékenyebb romantikus balladától a legdurvább techno zenéig bármi felcsendülhet a koncertjeiken, ugyanis a lemezeik eklektikussága által kevés olyan általános stílus vagy hangszer létezik, amelyet ne tettek volna magukévá. Örök ráhatás a Depeche Mode szeretetük.

Önálló élőkoncertek és megszámlálhatatlan fellépések öregbítik legendás a hangulatú Kozmix bulik hírét.

Most pedig következzen az elképesztő sikereket bezsebelő csapat, akik folyamatosan termeli az ütősebbnél ütősebb slágereket. Teltházas koncertek, fülbemászó dallamok, tartalmas szövegek, a nevük mindenki számára egyet jelent a bulival és kiváló partykkal. A Punnany Massif 2003-ban alapított magyar hiphopzenekar.

A két alapító tag, Felcser Máté (“RendbenMan”) és Farkas Roland (“Wolfie”) 1994-ben találkozott először. Az első lemezük 2006-ban jelent meg, Körkorkép címmel, amely 17 számot tartalmazott. A lemez készítésekor a céljuk az volt, hogy a mai magyar ember hétköznapjait mutassák be, a saját aspektusukból. 2009-ben jelent meg az együttes következő száma Hanyag elegancia címmel a Stíluspakk több előadós válogatás lemezen. 2010-ben a második albumuk, a Shen Kick megjelenését egy pécsi és egy budapesti lemezbemutatóval ünnepelte az együttes. Az új lemez szép számú neves közreműködőt vonultatott fel Takáts Eszter és a Gumizsuzsi zenekar, Beck Zoli (30Y), a magyar beatbox-bajnok Defa és Gál Máté operaénekes személyében. A formáció legnagyobb slágereit élőben lehet majd hallgatni a fesztivál, a hangulat garantált lesz!

Szombaton egész napos programok várják az érdeklődőket egy sportnappal megfűszerezve este pedig először Hódmezővásárhelyen a Zsüffland Party színpadán, a Punnany Massif, AK26…és még sokan mások. Napközben pedig Gála mérkőzés az igazi olimpikonokkal, a Millenium Masters csapatával, azaz Kemény Dénessel, Molnár Tamással, Biros Péterrel és még rengeteg sztárvendéggel.

Játsszon páros belépőkért a két eseményre: nagyon egyszerű a menetrend, ossza meg az esemény Facebook oldalát és írja alá kommentbe, hogy Kész és máris bekerült a képzeletbeli kalapba!

Vasárnap pedig a családokat várják, egész napos gyerek programokkal és fellépőkkel!

LINE UP ( 06.28, PÉNTEK):

Kozmix Élő Koncert
Naksi

Mr. Vasovski

LINE UP (06.29 SZOMBAT):

Punnany Massif ÉLŐ NAGYKONCERT
AK26 Élő koncert
Yamina
Szecsei
DJ Lennard
+Retro kis színpad, ahol a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágerei mennek majd!

‼ELŐVÉTELES JEGYEK:
Online: //bit.do/eQ2FN
3 napos( a két estére+strand belépő 3 napra): 9000 HUF
Péntek este: 3000 HUF
Szombat este: 3500 HUF

JEGYEK KAPHATÓK:

ONLINE ,Promótereknél ,Kölcsey Manófaló Gyorsétterem ,Szolimed szolárium és közérzetjavító stúdió, Sol-Party Kft-Kinizsi u.21, Liqour Store Hmvhely

PROMÓTEREK:
Vásárhely: Ernő Kecskeméti, Kitti Bordás, Dorottya Patócs, Tejes Gábor, Erik Ambruzs
Szentes: Bakos Luca, Bozó Dániel
Szeged: Anikó Zsemlye, Orsolya Szél, Németh Ákos
Mindszent: Patrik Bereczki
Orosháza: Hanna Laczi

A fürdő belépők az esti jegy mellé helyszínen megvásárolhatók!

A buliról tovább információkat ITT talál.

Forrás: Facebook

Videók: youtube.com