Kecskeméti Rita: én a biztonságra szavazok!

A fekete és a fehér áll egymással szemben a mostani európai parlamenti választáson a fideszes önkormányzati képviselő szerint, aki ezért mindenkit arra kér, hogy vasárnap álljon ki szavazatával Magyarország mellett.

– Ez az európai parlamenti választás különbözik az eddigiektől. Eddig azt tapasztaltam, hogy ezeken a szavazásokon mindig alacsonyabb volt a részvétel, mint a többin, és nagyon sokszor azt hallottam az emberektől, hogy úgy érzik, ez nem róluk szól. Idén szinte senki nem mondta ezt – tájékoztatott Kecskeméti Rita.

A települési képviselő leszögezte: ez a választás nem arról szól, hogy a Fidesz hatalma bontható-e vagy sem, ugyanis a bel- és külpolitikai jelentősége is sokkal nagyobb ennél. – Soha nem volt még ennyire fontos, hogy kiket küldünk Brüsszelbe, mint most – hangsúlyozta.

– A fekete és a fehér áll egymással szemben. Az egyik oldal rászabadítaná Európára a káoszt, és megalapítaná az Európai Egyesült Államokat, míg a másik oldalon ott van Orbán Viktor hétpontos programja, ami védelmet ad az európai embereknek, értékeknek és kultúrának – ismertette a politikus.

Kecskeméti Rita ezért mindenki arra kér, hogy a nemzetállamok megvédése és megerősítése miatt vasárnap menjen el szavazni, és Orbán Viktor programját támogatva álljon ki Magyarország mellett. – Én ezt fogom tenni. Én a biztonságra szavazok – jelentette ki.

Fotó: Archív