Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 12

A mostani választás nem arról szól, hogy ki jobboldali és ki baloldali, hanem arról, hogy ki migránsellenes és ki migránspárti – jelentette ki ma az Emlékpontban Nógrádi György. A biztonságpolitikai szakértő teltházas előadást tartott, amelyen leszögezte: egyetlen illegális bevándorlót sem szabad beengedni Európába.

– Furcsa világhelyzetben élünk, mivel három globális játékos van, és Európa nem tudja elfogadni, hogy nincs köztük – kezdte előadását Nógrádi György, aki a Keresztények Értelmiségiek Szövetségének meghívására érkezett Hódmezővásárhelyre.

Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 2

A biztonságpolitikai szakértő ismertette: ma egyértelműen az Amerikai Egyesült Államok, Kína és Oroszország a vezető nagyhatalmak, míg Európa több válsággal küzd. Az egyik ilyen az ukrán helyzet, a másik az Albánia-Szerbia-Koszovó viszony, a harmadik pedig a migráció.

Felelevenítette: az afrikai népességrobbanás eredményezte a bevándorlás megindulását az 1960-as évektől kezdve, ugyanis Németország kijelentette, hogy ahhoz, hogy működjön, évente 300 ezer vendégmunkásra van szüksége. Míg eleinte magasan kvalifikált, tehetséges és dolgozni akaró fiatalokat vártak, addig manapság a legtöbben a harmadik világból érkeznek,  akiknek jó részük nem hajlandó dolgozni, azaz a német adófizetők pénzéből kell eltartani őket.

Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 11

– A nagy befogadó Hollandia és Belgium börtöneinek 85-95 százalékát migráns hátterű emberek teszik ki, akik nemi erőszak, betörés és lopás miatt kerültek be. Eddig még egyetlen országnak sem tett jót a multikulturális társadalom, azaz még sehol nem tudtak beilleszkedni a migránsok. Sehol nem valósult meg az integráció – fejtette ki Nógrádi György.

A szakértő szerint ezért kulcskérdés a most vasárnapi európai parlamenti választás. – Most eldől Európa sorsa. Az a véleményem, hogy a jobboldal teret fog nyerni, de nem tudom megmondani, mekkora mértékben. Létszükséglet elmennünk szavazni, mert most nem arról van szó, ki jobboldali és ki baloldali, hanem arról, hogy ki migránsellenes és migránspárti – hívta fel a figyelmet az előadó.

Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 16

Úgy véli, a bevándorlásának egy megoldása van: a schengeni külső határok teljes védelme és a nem jogszerűen Európában tartózkodók kitoloncolása.

Nógrádi György azt is elmondta, Európa előbb-utóbb fel fog ébredni, és az iszlám nem kerül többségbe a kontinensen. Ugyanis ha ez megtörténne, az Európa végét jelentené.

Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 18

A szakértő ugyanakkor tartja, hogy még most nem úgy áll a legtöbb európai állam a migrációhoz, ahogyan azt kellene.
– Európa-szerte nem megoldott a kisebbségek helyzete sem, először azt kellene orvosolni. Nekünk, magyaroknak pedig nincs szükségünk migrációra, ugyanis a kormány családpolitikájával hosszútávon megoldódnak a demográfiai problémáink – jegyezte meg.

Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 7

Az előadást az intézmény konferenciatermében tartották, azonban annyi érdeklődő érkezett, hogy voltak, akik csak kivetítőn tudták figyelni az eseményeket.

Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni!  Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 3 Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 4 Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 6 Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 9 Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 10 Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 14 Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 15  Nógrádi György Vásárhelyen: a migránsok még egy országba sem tudtak beilleszkedni! 17