#márkizaying

Márki-Zay Péteren és amerikai handabandaturnéján röhög az egész ország! Vásárhely polgármestere fogalom lett, kamuprodukciójára netes mozgalom épült. Kár, hogy a város nem ilyen dicsőségre vágyott, mondhatni: többet érdemel…

Politikailag megszégyenülten kullogott haza közel kéthetes pénzkalapozó amerikai haknikörútjáról a celeb pártelnök-polgármester. Mint több cikkünkben megírtuk: Márki-Zay Péternek és balliberális elv(párt)társának, Kész Zoltánnak sikerült – finoman fogalmazva – hülyét csinálniuk magukból a tengerentúli bohóckodással, melynek során csúnyán lebuktak állítólag a külügyben és a kongresszusban állítólag tárgyaltak meg nem nevezett és le nem fotózott rendkívül fontos névjegykártyagyárosokkal szakértő szereplőkkel (bár van, akivel állítólag csak majdnem), akiket állítólag felvilágosítottak a magyar politikáról, az orosz kémügyekről meg minden másról, és állítólagos partnereik állítólag Márki-Zaytól kérdezték, hogy bízhatnak-e a Trump elnök által agyondicsért Orbán Viktor miniszterelnökben.

A Hacsek és Sajó párosára emlékeztető vicckettős Kész átverés show-utánzat esetlen produkciójáról az országos jobboldali és a balliberális sajtó is lerántotta a leplet, de legalább ilyen kínos – mint bemutattuk – hogy a magyar netközönség is Vásárhely vezetőjén röhög. (Ami a város és lakossága számára is rendkívül kínos).

Közzétettük, milyen gúnyos mémekkel figurázták ki hitelességének utolsó morzsáival játszó vagy azokat eljátszó (lásd a Rónai Egon-féle „kínvallatást”) Márki-Zayt, és arról is beszámoltunk: kreatív netpolgárok egyfajta mozgalmat alapítottak a celeb pártelnök-polgármester Münchhausen bárót hajazó mesketézésére.

A lódításait, nagyotmondásait kifigurázó #márkizaying azóta is hódít.

Jó szórakozást (illetve hasznos okulást) a legfrissebb terméshez!

#márkizaying

#márkizaying

#márkizaying

#márkizaying

#márkizaying

#márkizaying

#márkizaying