Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói

Kellemes zeneszó üthette meg a fülét annak, aki ma délután a vásárhelyi sétálóutcán járt, ugyanis a Péczely diákjai egy rövid flashmobot rendeztek a közelgő beiratkozás alkalmából.

Az eseményen a Péczely Attila Alapfokú Művészeti Iskola Vonószenekara adott elő néhány rövid művet, melynek célja az volt, hogy az intézmény felhívja magára a figyelmet.

Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 10

– A beiratkozás előtt arra szeretnénk csábítani a gyermekeket és a szüleiket, hogy válasszák a zeneiskolánkat – tudtuk meg Fülöp Henrietta hegedűpedagógustól, zenekarvezetőtől. Hozzátette, idén június 4-én, kedden és 5-én, szerdán 2 és 6 óra között tartják a beiratkozást, ahová 6 éves kortól várják a fiatalokat.

Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 1

A Péczelyben többek között fúvós és vonószenét, képzőművészetet és néptáncot is tanulhatnak a diákok. Előzetes képzettség nem szükséges.

Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 4

A flashmobon az ifjú zenészek a Zengő húrok című koncertjükből adtak elő ízelítőt.

Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 2 Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 3 Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 5 Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 6 Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 7 Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 8 Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 9 Az utcán zenélve hívták fel magukra a figyelmet a Péczely tanulói 11