Több, mint 1500-an csatlakoztak Bagi Mátyás online edzéséhez 7

Vasárnap nem volt akadály a mozogni vágyók számára. A Szeretem Vásárhelyt Egyesület szervezésében online edzést tartott a Balogh Imsi Sportarénában Bagi Mátyás, ami hatalmas népszerűségnek örvendett.

Maximális sikerrel zárult az első alkalommal vasárnap tartott ingyenes online edzés. Bagi Mátyás funkcionális tréner lapunknak elmondta, hogy a Szeretem Vásárhelyt Egyesület támogatásával valósulhatott meg az ötlet. Az egyesület biztosította az operatőrt, a hangtechnikát is, így ő teljes mértékben koordinálhatta az edzést.

Több, mint 1500-an csatlakoztak Bagi Mátyás online edzéséhez 4

Az egyedülálló mozgáslehetőséghez a Szeretem Vásárhelyt Facebook-oldalán csatlakozhattak az érdeklődők, és a helyszínen tornázókkal együtt végezhették a gyakorlatokat. A remek hangulathoz az egész testet átmozgató edzésprogram társult. Bagi Mátyás hozzátette, hogy több, mint 1500-an nézték a tornaórát, ezzel is erősítve azt a célt, hogy minél több ember tudjanak megmozgatni. Nem számított, hogy a helyszínen vagy az online felületen követték az instrukciókat.

Több, mint 1500-an csatlakoztak Bagi Mátyás online edzéséhez 2

Az egészséges életmód alapvető feltétele a rendszeres mozgás beiktatása a mindennapokba, és ezzel a kezdeményezéssel sikerült is közelebb vinni az emberekhez a tornázás örömét. Valamint a nézők megtapasztalhatták, hogy miként is néz ki az immár három éve tartó, ingyenes edzés Hódmezővásárhelyen a funkcionális tréner segítségével. Az élő videóközvetítés alatt folyamatosan érkeztek a kommentek, melyek egyértelműen pozitív visszajelzések voltak.

Több, mint 1500-an csatlakoztak Bagi Mátyás online edzéséhez 6

Bagi Mátyás hozzátette, hogy a jövőre való tekintettel már körvonalazódtak a tervei, melyekről hamarosan beszámol. Egy biztos, hogy az online felület teljes mértékben kiváló platform arra, hogy a mozgás egyre több emberhez eljuthasson a jövőben.

Több, mint 1500-an csatlakoztak Bagi Mátyás online edzéséhez 5 Több, mint 1500-an csatlakoztak Bagi Mátyás online edzéséhez 3 Több, mint 1500-an csatlakoztak Bagi Mátyás online edzéséhez Több, mint 1500-an csatlakoztak Bagi Mátyás online edzéséhez 1

Fotók: Szeretem Vásárhelyt Facebook oldala