Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 14

Gyertyák, papírszobrok, és különleges technikával készült alkotások szemet gyönyörködtető sokasága. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ emeletén amatőr művészek alkotásaiból nyílt tárlat. A Hódmezővásárhelyi Nyugdíjas Szövetség kiállításán a nyugdíjas korú hölgyek és urak kézműves műveikkel kápráztatták el az érdeklődőket.

A kiállításon huszonegy alkotó mutatta be munkáját, és a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ emelete megtelt a különleges műremekekkel. Több mint tíz éves hagyomány a szövetség részéről a tagok amatőr munkáinak bemutatása. Gyöngyökből készült ékszerek, flitterekkel díszített állatok, csontokból faragott használati eszközök, gyertyák és diamond képek, festmények is színesítették a rendezvényt.

Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 15

Kissné Urgyán Mária, a Szövetség elnöke köszöntő beszédében úgy fogalmazott, hogy azoknak a kreatív embereknek a bemutatása a rendezvény célja, akik elérték a nyugdíjas kort, de kevésnek találták az otthoni munkát, a családot és az unokázást. Ha addig is valamennyire ezekben a művészeti ágakban otthon voltak, akkor azok nyugdíjas korukra kiteljesedtek. Tehát festettek, szobrászkodtak, kézműveskedtek, ennek eredményét mutatta be a szövetség.

Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 4

Az eseményen átadták az elismerő okleveleket az alkotóknak, akiknek munkái tették teljessé a különleges és egyedi kiállítást.

Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 20

A tárlatot május 24-ig tekinthetik meg az érdeklődők a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ emeletén.

Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 11 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 9 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 8 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 6 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 7 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 5 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 3 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 2 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 1 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban

Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 24 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 23 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 22 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 21 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 19 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 18 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 17 Megnyílt az Alkotó Kezek tárlat a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban 16