Mezőtúron álltak helyt a Hódmezővásárhelyi Box Klub fiatal versenyzői

A legkiemelkedőbb teljesítményt a 14 éves Kiss Auróra nyújtotta, nála nehezebb ellenfelét győzte le – írja a Vásárhely 24.

Egy héttel a hódmezővásárhelyi Tesco Kupa után ismét a ringbe léptek a fiatal bokszolók. Öt versenyzővel utaztak Mezőtúrra, hogy bebizonyítsák tehetségüket. Kádár Adrienn serdülő 57 kg-ban kezdte a sort sárospataki ellenfelével és Adrienn keze került magasba, azaz aranyérmet szerzett. Ezt követően Korom Patrik lépett a kötelek közé a 33 kg-osok között, aki egri ellenfelével vívott nagy csatát, a kisfiú nem adta könnyen magát.

A legnagyobbat Kiss Auróra alkotta, aki 14 éves létére már nagyobb tapasztalattal rendelkezik az ökölvívás terén. Junior 51 kg-os kategóriában a nála nehezebb ellenfelét látványosan múlta felül. Ugyancsak junior kategóriában a 60 kg-osok között Korsós József izzasztotta meg hajdúszoboszlói ellenfelét. Piros Richárdnak Mezőtúron nem jutott ellenfél. Edzőjük Szalkai Edina elégedett versenyzőivel, hiszen tanítványai várakozáson felül teljesítettek.

Forrás: vasarhely24.com