Online tart ingyenes edzést a hétvégén Bagi Mátyás

A funkcionális tréner egy különleges ötlettel rukkolt elő: május 19-én online lehet majd követni az ingyenes óráját – írja a Vásárhely 24.

Bagi Mátyás funkcionális tréner már több mint három éve tart vasárnaponként ingyenes edzéseket a Balogh Imsi Sportcsarnokban. Ilyenkor a jókedv és az izzadás garantált, nem véletlen, hogy sokan választják ezt vasárnap esti programnak.

A tréner ezúttal egy különlegességgel készül, és megszólítja azokat is, akik nem szeretnének egy nagyobb közösségben mozogni, inkább otthon edzenének.

Május 19-én, 18 órától, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület támogatásával, Facebookon lehet majd követni az edzés élő közvetítését, így azok is megmozgathatják magukat, akik nem szeretnének a Balogh Imsibe elmenni.

A lehetőségnek köszönhetően azok, akik eddig távol maradtak a vasárnapi edzésektől, most bepillantást nyerhetnek abba, hogy hogyan is zajlik egy ilyen alkalom. „Elvisszük az otthonokba az ingyenes edzést vasárnap” – fűzte hozzá Bagi Mátyás, aki elárulta, bízik abban, hogy ezek után még többen kapnak majd kedvet az ingyenes edzésekhez.

Vasárnap tehát csak internetkapcsolat, és a Szeretem Vásárhelyt Facebook oldala fog kelleni ahhoz, hogy egy igazán izzasztó élményben legyen részünk! A zenét DJ Adrián biztosítja majd.

Forrás: vasarhely24.com