1

A mostani magyar szavazógenerációnak sokkal nagyobb a felelőssége, mint az előttünk és az utánunk lévőknek – véli a fideszes politikus, aki a jövő heti európai parlamenti választásról fejtette ki véleményét portálunknak.

– Nemcsak Magyarország, hanem Európa számára is létfontosságú a május 26-i választás. Talán a rendszerváltás után tartott első szabadon választott parlamenti szavazáshoz hasonlítható a jelentősége, azonban még azon is túlmutat, mivel az egész kontinensünkről döntünk – hívta fel a figyelmet Kószó Péter.

Véleménye szerint most döntjük el, hogy milyen lesz Európa jövője. – A tét, hogy 2050-ben dzsámik vagy a mi templomaink fognak állni a nagyvárosokban, és hogy a lakosság egyharmada muzulmán lesz-e, vagy sem. Ha az idegen kultúra idetelepszik, akkor fokozatosan felszámolódik a kétezer éves keresztény kultúránk – jelentette ki a kormánypárti politikus. Kiemelte: emiatt ennek a szavazóképes generációnak sokkal nagyobb a felelőssége, mint az előttünk lévőknek volt és az utánunk lévőknek lesz.

Kószó Péter még elmondta, ezért fontos, hogy kiket választunk jövő hét vasárnap az Európai Parlament tagjai közé: olyanokat, akik támogatják a migrációt, vagy olyanokat, akik mindent megtesznek azért, hogy Európát ne hódítsák meg az iszlamisták.

Fotó: Archív