163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK

A hódmezővásárhelyi Raffai János május 11-én, azaz szombaton 12 órán át futott a Népkerti Futópályán annak érdekében, hogy minél több adományt gyűjtsön össze a Bátor Tábor Alapítvány javára.

János tervével az év elején kereste meg lapunkat, és osztotta meg célját, ami a 150 ezer forintnyi összeg összegyűjtése volt, hogy a Bátor Tábor Alapítvány hosszú éves munkája továbbra is gördülékenyen menjen.

Portálunk az ötlet hallatán kérdés nélkül állt ki a helybéli férfi tervei és céljai megvalósítása mellett, mint médiatámogató.

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 1

Ezt követően rövid időn belül egy igazán példás vásárhelyi összefogás mutatkozott meg a rendezvény megvalósulása érdekében. Ugyanis nemcsak János családja, hanem több helyi vállalkozó is részesévé vált annak, hogy az esemény, – ahol a hódmezővásárhelyi férfihez aznap bárki csatlakozhatott egy-két körre, legyen szó futásról, gyors gyaloglásról vagy sétáról – tökéletesen sikerüljön.

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 2

A szervezést illető összefogás aztán maximális sikert aratott. A helyszínen pedig több mint hatvanan vállalkoztak arra, hogy a lehetőségeikhez mérten az adomány leadása után együtt mozogjanak Raffai Jánossal a BÁTRAKÉRT.

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 3

Azok pedig, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudtak részt venni az eseményen, a Bátor Tábor Alapítvány Élménykülönítménye által létrehozott folyószámlára utalták át az adományozás megsegítésére szánt összeget.

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 4

És, mint, ahogyan arról beszámoltunk a nap végére 153.700 forintot gyűjtöttek a BÁTRAKNAK.

A segítségnyújtás viszont azóta sem apad!

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 6

Akadtak ugyanis olyanok, akik az eseményt követő napokban utaltak át az Élménykülönítmény folyószámlájára egy adott összeget.

Így a gyűjtés jelenleg 163.700 forintnál tart, ebből viszont a bank még nem írt mindent jóvá az adott folyószámlán.

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 5

Raffai János a Promenad.hu-nak elmondta, hogy rengeteg új, jólelkű embert ismert meg az elmúlt szombaton, akik hitet és reményt adtak a számára, megerősítették abban, hogy igen is megéri ezen sportot ilyen formában és szinten űzni. Nem utolsósorban pedig bebizonyosodott a számára az, hogy az ember bármire képes, ha azt igazán akarja.

És bár akadtak fájdalmai és nehézségei, mégis az élmény és a cél elérése önmagáért beszél.

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 8

A Bátor Tábor Élménykülönítménye által biztosított folyószámla másfél hét múlva kerül lezárásra, ennek fejében azok, akik támogatni szeretnék János munkáját és ezzel együtt a súlyosan sérült és a lekülönbözőbb betegségekkel küzdő gyermekek ellátását, IDE kattintva megtehetik azt.

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 9

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 10

163. 700 forintot gyűjtöttek a vásárhelyiek a BÁTRAKNAK 7