Márki-Zay Péter

Nem teszi zsebre a celeb pártelnök-polgármester, amit a net népétől kap a meg nem nevezett és le nem fotózott állítólagos amerikai diplomatákkal és politikusokkal folytatott mesebeli tárgyalásai kapcsán. Nézzék meg a Promenad a teljesség igénye nélkül készült gyűjtését!

Ezt is megértük: sikert mutathat fel Márki-Zay Péter. A celeb pártelnök-polgármester végre elért valamit, még ha némiképp kétes is a dicsőség: rajta röhög a magyar netközönség.

Miközben ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök Donald Trump amerikai elnökkel folytatott eredményes tárgyalást, és Trump leszögezte: Orbán nagyszerű munkát végez, amiért egész Európában tisztelik, Márki-Zay (Kész Zoltán társaságában) magára vállalta az ellenzék bohócának szerepét. A súlytalan tengerentúli bohóckodás során az alig egy éve Vásárhely élére megválasztott politikus többek között azt próbálja eladni – sikertelenül –, hogy az amerikai külügyben annyira amatőrök, hogy tőle, a gyakorlatilag ismeretlen és a semmiből érkező friss önkormányzati vezetőtől (ellenzéki pártalapítótól) érdeklődnek arról, megbízhatnak-e Orbán Viktorban, a negyedik ciklusos miniszterelnökben (ő meg azt állítja, hogy azt állította, hogy nem tudja ezt garantálni…).

Persze nem ez az egyetlen nyilvánvaló képtelenség a nagyotmondásra gyúró, közben nemlétező befolyással hencegő Márki-Zayék parasztvakító bejelentkezéseiben, melyek a viccbéli jereváni rádió színvonalát tükrözik (hiszen például aligha veheti komolyan bárki, hogy az USA Vásárhely polgármesterétől tájékozódna például orosz kémügyekről).

Hiszi a piszi! – üzenik a netpolgárok is az alábbi fotókkal, mémekkel, melyekkel beárazták a nemzetközi haknikörúton járó, országos politikai építkezéshez pénzt kunyeráló Márki-Zayt. Kellemes böngészgetést!Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USAMárki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA
Márki-Zay Péter USA

Márki-Zay Péter USA