Joó László lett a vásárhelyi legjobb ringbe szálló a Tesco Kupán

A másodjára megrendezett Tesco Kupa ismét nagy sikert aratott szombaton!

A Hódmezővásárhelyi Box Klub vezetője, Szalkai Edina és a Tesco Áruház szervezésében immár második alkalommal létrejött Tesco Kupa ismét nagy sikert aratott Vásárhelyen.

A nagy látogatottsággal bíró eseményen huszonhét sportegyesület 114 versenyzője mérte össze erejét a boxban.

A Hódmezővásárhelyi Box Klub tizenegy versenyzője közül kilencen léptek ringbe. Joó László az idei évben is a legjobbnak bizonyult közülük!

Joó László lett a vásárhelyi legjobb ringbe szálló a Tesco Kupán 1

A 69 kg-ban boxoló srác a tavalyi évhez hasonlóan ellenfelét háromszor kényszerítette padlóra, ami által el sem jutottak a második menetig, a sikeres eredményhez simán jutott hozzá.

A 91 kilós Varga Tibor is bravúrosat boxolt ceglédi ellenfelével, pont úgy, mint Piros Richárd, aki 43 kilósként folytatta a sort.

Mindemellett Korom Patrik és Ferenczi Viktor is lehengerlő teljesítményt nyújtott, annak ellenére, hogy mind a ketten első alkalommal szálltak versenybe. A 70 kilós Zsarkò Botond szintén kitartòan öklözött. Korsòs Jòzsef pedig 60 kg-ban bunyózott intelligensen és szépen. De Bogár Tamás is remekül versenyzett.

Joó László lett a vásárhelyi legjobb ringbe szálló a Tesco Kupán 2

A lányok táborát erősítette a vásárhelyi Kádár Adrienn, aki 57 kg-ban oroszlányi ellenfelét verte, így került a keze a magasba. Kis Auròra viszont a szoros pontozás ellenére alul maradt.

Joó László lett a vásárhelyi legjobb ringbe szálló a Tesco Kupán 3