Ezüstérmes lett a HLKC serdülő csapata!

A Balmazújváros legyőzésével, az utolsó forduló eredményétől függetlenül  biztossá vált, hogy a HLKC serdülő csapata.

megszerezte az ezüstérmet a serdülő bajnokságban. Beslin Anikó csapata két-gólos sikert aratott Hajdú-Bihar megyei riválisa ellen szerdán a Balogh Imsiben, így meglett a várt siker.
A bajnokság kezdetén kevesen gondolták – talán mi magunk sem – , hogy fiatal csapatunk a dobogón zárja a bajnokságot. Az őszi szezon mérkőzései után az ötödik helyen “telelt” a csapat, parádés (eddig 100%-os) tavaszi meneteléssel azonban felkapaszkodtak a lányok a dobogó második fokára. Gratulálunk a CSAPATNAK!!!

Hódmezővásárhelyi LKC – Balmazújvárosi LKSE 25-23 (11-11)
Serdülő II. osztály – 21. forduló
Balogh Imsi Sportaréna – 80 néző
Jv: Csige Zoltán, Körmendi Péter
HLKC: Rácz – Fazekas 4, Földesi D. 2, Petróczi, Bugnó 4, Berei 6, Prikler 1, Cs: Kandó (k), Fehér, Molnár 1, Nagygörgy, Pallai 2, Konyecsni 2, Földesi B., Ádász 3

Beslin Anikó vezetőedző:” Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszerezni győzelmünkkel az ezüstérmet. Kicsit túl-izgulták a lányok a meccset, ez rányomta a teljesítményükre a bélyegét. Összességében akár nagyobb arányban is megérdemelt lett volna a sikerünk, de sok helyzet maradt kihasználatlanul. Gratulálok az egész CSAPATNAK az éves teljesítményhez, rászolgáltunk a második helyre!”

Forrás és kép: hlkc.hu