Bálint Gabriella: Kis Andrea és Nagy Ernő valljon színt Bangóné patkányozása miatt!

A KDNP vásárhelyi elnöke lapunknak elmondta, a május 26-i EP-választáson Magyarország és Európa jövőjéről döntünk, és számunkra nagyon fontos, hogy az európai keresztény kultúrát megőrizzük.

A képviselőasszony szerint két hatalmi erő körvonalazódik: a bevándorláspártiak, valamint a bevándorlást ellenzők. Hazánkban és Európában egy közös értékrend mellett állunk ki, ezek: a család, a hagyományok ápolása és megőrzése, embertársaink megbecsülése, a békesség és a szeretet. Mindezeket összefogja a közös hit, valamint kiemelte, hogy a Kárpát-medencében élő magyar honfitársaink is ebbe a közös értékrendbe tartoznak. Nem valami vagy valaki ellen, hanem valamiért harcolunk, gyermekeink és unokáink jövője a tét – hangsúlyozta a KDNP helyi elnöke.

Az illegális bevándorlással kapcsolatban Bálint Gabriella úgy fogalmazott, nyomon lehetett követni, hogy az elmúlt években hányan próbáltak Magyarországra illegálisan belépni. Véleménye szerint jelentős problémával állunk szemben. A KDNP helyi elnöke hangsúlyozta: nem akarjuk és a jövőben sem támogatjuk az illegális migránsok befogadását hazánkba. Szükség van az összefogásra, az erős nemzetállamokra, a keresztényi értékeken alapuló európai kultúrára, valamint a határvédelemre.

Bálint Gabriella hangsúlyozta, hogy a vásárhelyi Fidesz-KDNP, valamint a helyi önkormányzati képviselőik arra kérik a város lakosságát, menjenek el szavazni május 26-án, vasárnap. Komoly a tétje a választásnak, hozzátette: amit elődeink felépítettek, azokat nem sodorhatja veszélybe egy újkori népvándorlás, vagy illegális bevándorlás.

„Amit erő és hatalom elvesz, azt idő és kedvező szerencse ismét visszahozhatják. De miről a nemzet, félve a szenvedésektől, önmaga lemondott, annak visszaszerzése mindig nehéz, s mindig kétséges.” Deák Ferenc