Így telik a Kéklámpások Napja Vásárhelyen 25

Mentők, rendőrök és tűzoltók is kivonultak ma délután a Kossuth térre, hogy a városban élők betekintést nyerjenek a mindennapi munkájukba. Az estig tartó programok remek kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak.

Az eseményen beülhetünk a rendőr-, mentő- és tűzoltóautókba, illetve megtekinthetjük a mentéstechnikai eszközöket is.

Az érdeklődőket többek között KRESZ-feladatokkal, kerékpáros ügyességi pályával, részeg szemüveggel és baleseti szimulációval várják. A gyerekeknek ugrálóvárral, arcfestéssel és aszfaltrajzversennyel is kedveskednek.

Így telik a Kéklámpások Napja Vásárhelyen 24

A programok estig tartanak: a kéklámpások rendezvénye felvonulással, majd gyertyás megemlékezéssel zárul. Itt elsősorban a mindennapi hőseink előtt hajtanak fejet a résztvevők.

Kéklámpások Napja Vásárhelyen

Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...
Fotók: Gémes Sándor