1

Hatalmas nyári csapatásra készül a Zsüffland csapata! Nyár, napsütés, strand, sport és a zene elegyedik abban a mega buliban, amely június 28. és 30. között kerül megrendezésre a hódmezővásárhelyi Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodában. Fiatalok és örök ifjak számára felejthetetlen élmény lesz. Kihagyhatatlan!

A Hód-Vízilabda Fesztivál a Zsüffland party-sorozat következő nagy dobása lesz júniusban. Az ikonikus Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda biztosítja majd a helyszínt, melyhez hozzátársul egy kiváló buli is. Elmondhatjuk, az év egyik legnagyobb csobbanása lesz a városban, ugyanis a strand megtestesíti Vásárhely szívét és lelkét.

 1

A Zsüffland csapatának két rendezvényszervező fenegyereke: Barna Ádám és Farkas Ádám lapunknak elmondta, hogy egy hagyományőrző vízilabda fesztivált szeretnének létrehozni Vásárhelyen. Hozzátették, a júniusi buli felépítésében fontos szerepet játszott az is, hogy minden korosztályt megszólítsanak, ezért igen színesre sikerült a zenei paletta összeállítása Ennek örömére a megnyitó napját a retro fémjelzi majd, ugyanis a Kozmix lép színpadra péntek este. Azt követően pedig utána Náksi Attilaval és Mr. Vasovski-val és persze a legfinomabb borokkal, italokkal idézheti fel a közönség a régi idők emlékeit. Szombaton a sport kapja a főszerepet, számtalan program várja napsütés szerelmeseit. Mondanunk sem kell, hogy este egy mindent elsöprő party várja a strandolókat. Nagykoncertet ad a Punnany Massif, majd az AK26, Yamina, Szecsei, DJ Lennard csapatja a bitang jó muzsikákat. Akinek a lába bírja, tombolhat még a Retro kis színpadnál is, ahol a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágerei csendülnek föl. Vasárnap a családokat várják a strandfürdőbe, ahol számtalan izgalmas programmal készülnek számukra. A zsüfflandes srácok hozzáfűzték, hogy egy elképesztő vízilabda mérkőzés is lesz a több napos rendezvény során. Ugyanis a rég szép idők olimpiai bajnok csapata száll medencébe. Kemény Dénes vezeti majd a meccset, ahol a helyi válogatott méri össze tudását az ikonikus bajnokokkal.

Az egész fesztivál erre a sportra épül és az alapötlet Bodrogi Tibortól és Rókus Ákostól, Rácz Tamástól és Tímár Lászlótól eredeztethető. A vízilabda köré építették fel a srácok a teljes programot, így állt össze ez a nagyszabású esemény.

A sportnap programjai között szerepel továbbá: Strandfoci Bajnokság, ahova előnevezés szükséges, strandröpi bajnokság(előnevezés). A sor folytatódik: apa-gyerek palacsintaevő verseny, sörpong bajnokság(előnevezés ), kötélhúzó verseny. Még mindig nincs vége: eszélgetés-Ép testben ép lélek, sörivó verseny. A Dumaszínház képviseletében Somogyi András szórja majd a poénokat.

Millenium Masterz Vízilabda Gála, mely a rendezvény esszenciája: Kemény Dénes, Molnár Tamás, Fodor Rajmund, Biros Péter, Varga Tamás, Székely Bulcsú és még sokan mások.

Jegyek elővételben már kaphatók a cooltix.hu-n, a Kölcsey Manófaló Gyorsétteremben, a Szoli-Med Szoláriumban, a Sol-Party Kft-Kinizsi u.21. szám alatt, aPerei Trafikban, valamint a promotereknél. Az belépők ára: 3 napos (a két estére+strand belépő 3 napra): 9000 forint. Péntek este: 3000 forint, illetve a szombat este: 3500 forint.

További információkat a buli hivatalos oldalán talál.

Mindenkinek fantasztikus kikapcsolódást és felejthetetlen emlékek sokaságát kívánunk!