A HLKC a Szarvas elleni mérkőzéssel búcsúzik a hazai közönségtől

A 21. forduló következik hétvégén a 2018/2019. évi NBII felnőtt bajnokságban, csapatunk utolsó hazai mérkőzésén a Szarvas csapatát fogadja a Balogh Imsiben.

A tabellán 5. helyen álló Békés megyeiek ellen mindig élvezetes, szoros meccseket játszunk. Így volt ez ősszel is, amikor a félidőben még a Szarvasnál volt az előny, a második játékrészben viszont megfordítottuk a meccset és 6 góllal győztünk. Utolsó hazai meccsünkön a célunk egyértelműen a győzelem, de a két pont megszerzése mellett nagyon fontos, hogy jó játékkal búcsúzzunk nagyszerű hazai szurkolóinktól!

Dankó Ervin vezetőedző: “Utolsó hazai meccsünket játsszuk szombaton a Szarvas ellen. Igazi “két arcú” csapat érkezik hozzánk, vannak nagyon jó meccseik, viszont képesek gyengébben játszva meglepő vereségekre is. Ősszel nagyon megszenvedtünk velük, csak a második félidőben tudtunk fordítani.  Nekünk a céljaink változatlanok: győznünk kell, hogy a reményt fenntartsuk. A felkészülésünk a szokott rendben zajlott, csak az érettségi vizsgák hátráltatják a munkánkat. Jó játékkal szeretnénk a közönségünket is kiszolgálni, hiszen egész évben mindig mellettünk állnak. Bízunk benne, hogy sikerül sok szurkolót kicsábítani a Balogh Imsibe, a magunk módján szeretnénk megköszönni támogatásukat. Természetesen győzni megyünk a pályára!”

Hódmezővásárhelyi LKC – Szarvasi NKK

NBII Dél-keleti csoport
Női felnőtt bajnokság – 21. forduló
2019. május 11., szombat 16.00 – Balogh Imsi Sportaréna
Játékvezetők: Bugyi Tamás, Nász Péter

A HLKC a Szarvas elleni mérkőzéssel búcsúzik a hazai közönségtől

Forrás: hlkc.hu