Teljes a vásárhelyi sport összefogás a BÁTRAKÉRT

Szombaton, azaz május 11-én reggel hét órakor veszi kezdetét az az egyéni kezdeményezés, amellyel a hódmezővásárhelyi Raffai János egyedi módon segíti a Bátor Tábor Alapítvány működésének munkáját.

Mint megírtuk, Raffai János tizenkét órán át fut majd azért, hogy a Hatvan városa mellett található, kizárólag magánadományokból felépített épületegyüttes, amely súlyosan beteg gyermekek táboroztatására szolgál megsegítésre kerüljön.

A Bátor Tábor Alapítvány minden programja ingyenes a részt vevő gyerekek és a családjaik számára, mindez közhasznú szervezetként működik. Éppen ezért óriási szükségük van minden anyagi támogatásra annak érdekében, hogy a munka továbbra is gördülékenyen menjen.

Ennek tudatában szervezte meg a vásárhelyi férfi azt a jótékonysági futást, amelyhez bárki csatlakozhat május 11-én a Népkerti Futópályán és, ahol mindenki a saját lehetőségeihez mérten anyagi javakkal is támogathatja az alapítványt.

A Bátor Tábor Alapítvány megsegítése és János kezdeményezése egyaránt összefogásra buzdította a Hódmezővásárhelyieket!

Ennek margójára Kristó Endre, a vásárhelyi Kriko Gym tulajdonosa gondoskodik arról, hogy egy úgynevezett start csomag minden mozogni vágyó kezébe odakerüljön! A Kriko Gym ugyanis többek között energiaszeletekkel és izotóniás itallal járul hozzá a futók frissítéséhez.

Majd ezen felbuzdulván Kristó Endre példáját követte a vásárhelyi Arany Zöldség-és Gyümölcs kereskedés is, ők ugyan is banánnal járulnak hozzá a start csomag tartalmához. Ami egyben tartalmaz majd egy fél literes ásványvizet is, ezt János húgáék, míg az emléklapokat, amelyekre a futók lerótt köreik után futásuk idejét lediktálhatják és ezáltal emlékként magukkal is vihetik azt, a hódmezővásárhelyi Borbás Gyula által ajándékozott emléklapokra kerülnek majd kiírásra.

És tovább bővítette a sort János személyi edzője is, Szöllősi Renátó is, aki szintén részt vesz majd az eseményen és szívesen válaszol az érdeklődőkben felmerülő, futással kapcsolatos kérdésekre. Azoknak a neve pedig, akik futással támogatják János kezdeményezését bekerül majd egy dobozba, ahonnan a nap végén a rendezvény megálmodója kihúz majd egyet és a szerencsés nyertes egy 3 hónapos személyre szabott ingyenes edzéstervet kap Renátótól.

És végül, de nem utolsó sorban Vad Sándor, Hódmezővásárhely egyéni vállalkozója is húszezer forinttal állt a rendezvény mellé.

Ezúton jelezzük, hogy azok sem csüggedjenek, akik esetleg május 11-én 7:00 és 19:00 óra között nem tudnak majd kilátogatni az eseményre, hiszen a lehetőségeikhez mért anyagi javaikat akár át is utalhatják! Erről bővebb információk IDE kattintva érhetőek el!

TEGYÜNK EGYÜTT A BÁTRAKÉRT!

Fotó: Illusztráció – pixabay.com