Ez gáz: kerítésbontással kampányol Ujhelyi

Az MSZP brüsszelitájának még a Bangóné-féle patkányozást is sikerült megfejelnie.

Rohamtempóban rohan a vesztébe az MSZP és a Párbeszéd páratlan párosának vegyes listája. Tudják, amit olyan csúcsfejek fémjeleznek, mint a színtelen-szagtalan „díszegyeske”, Tóth Bertalan, a magyargyűlölő hazugsággyűjtemény Sargentini-jelentésre hurrázó Ujhelyi István és Szanyi Tibor, valamint futottak még Jávor Benedek.

Nos, a balliberális kojalíció szocdebil rejtélyes agytrösztje nem érezhette elég erősnek és izmosnak a „Haza, Szeretet, Európa” hármas szlogent, legott be is vetettek a kampánydübörgés izzadtságszagú hevében két új csodafegyvert.

Az elsőt az MSZP arca és esze, Bangóné Borbély Ildikó bájbomba tolta a nemzet arcába, midőn patkánynak nevezett mindenkit, aki a jelenlegi kormánnyal szimpatizál. De még ez sem volt elég, előhúzták hát a farzsebből a szűk hete még javában „patkánykormányozó” Ujhelyi elvtársat, aki haknikörútjának hétfői, soproni állomásán azt találta mondani:

szavazzanak rájuk május 26-án, akik „kerítésmentes” és egységes Európai Unióra vágynak.

(Lásd a videón kb. 7:50-től).

A kerítésszaggatásnak márpedig komoly hagyománya van a szegfűsöknél, emlékezzünk csak Tóbiás József, Botka László vagy éppen Kunhalmi Ágnes feledhetetlen nyilatkozataira az Orbán-féle értelmetlen, méregdrága vasfüggönyről és annak lebontásáról no meg a mieinket nem is annyira zavaró menekültekről…

Az MSZP – úgy tűnik – semmit sem tanult, és semmit sem felejtett. Patkányozással és kerítésbontással növelné népszerűségét és támogatottságát, hogy minél több semmirekellő, mihaszna, sőt: hasznavehetetlen politikai naplopóját tudja távol a belföldi helyezkedéstől az öt évre szóló zsíros EP-állással.

Előre szólunk: nem fog sikerülni. Ezt a görbét még Publicusék sem tudják visszafordítani. (Vö. lejtmenet).

Túl sok ahhoz szerette kis hazánkban a patkány, akik ragaszkodnak a biztonságos kerítéshez.

Fotó: Ujhelyi István Facebook-oldala