Márki-Zay Bécs

Az ellenzéki pártelnök (civilben látszatpolgármester) támogatásokat tarhál a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak, valamint politikai iránymutatást kap a Soros-szervezetektől az Egyesült Államokban. A Soros-blogon lepleződtek le a Soros-túra titkai!

Mint hétfőn megírtuk, hamarosan az USA-ba is elér az önjelölt miniszterelnök-jelölt látszatpolgármester, Márki-Zay Péter Fidesz-fikázó haknikörútja. Az ellenzéki pártelnök a Mindenki Magyarországa Mozgalom másik balliberális oszlopával, Kész Zoltánnal utazik majd hamarosan a keleti partra és az amerikai fővárosba.

Ahol természetesen megint nem Hódmezővásárhely ügyeit intézi, ismét nem városa fejlődése érdekében folytat tárgyalásokat. Május 5-i Facebook-prédikációjában is úgy fogalmazott: reméli, sikerül majd „valamennyi segítséget szerezni akár a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak, akár Magyarországnak általánosságban is”.

Vasárnap pedig végleg kibújt a szög a zsákból!

Soros-eligazításra várják Márki-Zayt Washingtonba

A Soros-közeli 444 most végleg leleplezte a pártelnök mozgolódásait és szándékait – feltárultak a Soros-túra titkai. A balliberális blog arról ír, Márki-Zay a tengerentúli turnén az amerikai külügyet igyekszik tájékoztatni a magyar politikai fejleményekről (értsd: ellenzéki sírás-rívás, a bevándorláspárti pártok EP-kampányának dicsőítése), valamint erősíteni akarja ellenzéki pártja kapcsolatait a kinti magyarsággal (feltehetően politikai és anyagi tőkét remélve a balliberális szimpatizánsoktól, Soros-köröktől), egyúttal nyíltan adományokat tarhál az MMM-nek.

A cikkből kiderül, Márki-Zay nyíltan és egyértelműen Soros Györgyhöz kötődő, a milliárdos amerikai spekuláns által pénzelt és menedzselt szervezetekkel találkozik, egyeztet. (Olyan Soros-leányvállalatokkal, melyeken keresztül a spekuláns nemzetközi (így közép-európai) befolyását igyekszik erősíteni.) Egyrészt a German Marshall Fund kerekasztal-beszélgetésén haknizik majd, másrészt a Helsinki Bizottság vezetőivel okoskodik a nemzeti elkötelezettségű, bevándorlásellenes magyar kormány lehetséges megbuktatásán, tehát úgy összegezhetünk: Soros-eligazításon vesz részt.