Megyei rangadót játszik a HFC az NB III-ban

Vasárnap 17 órától a szegedi SZEOL SC lesz a Hódmezővásárhelyi Futball Club vendége az NB III-as labdarúgó-bajnokság Közép csoportjában. Egy igazi megyei rangadóra van kilátás, igaz a célok mások, hiszen a szegediek a dobogóra hajtanak, míg a vásárhelyiek a kiesés ellen küzdenek, ám az esélyeik egyre rosszabbak – osztotta meg a Rádió7.hu.

Szűcs Róbert, a HFC trénere ennek ellenére a Rádió 7-nek úgy nyilatkozott, hogy egy ilyen szomszédvári csata mindig különös jelentőséggel bír, amit reméli, a játékosok is átéreznek majd.

„Abban bízom, hogy a srácok átérzik, hogy ne a tabellát nézegessük, hanem egy mérkőzésre szóló, mindent eldöntő ütközetre készítettem fel őket. A Szeged harcban van a dobogóért, így nem engedhetik meg maguknak a botlást, nálunk még matematikailag van még esély, de a realitás az már egy kicsit távolabb van a bennmaradást illetően. Ez nem jelenti azt, hogy feladtuk, mindent megpróbálunk még az utolsó néhány meccsen. Nehéz helyzetben vagyok, még kezdőt se tudnék összeállítani, ugyanis az egész védelem sérülésektől szenved” – fogalmazott az edző.

Forrás: radio7.hu