Orbán Viktor

15 éve lépett be Magyarország az Európai Unióba. Ebből az alkalomból a 2004-ben csatlakozott országok miniszterelnökei Varsóban tartottak csúcstalálkozót. Orbán Viktor videóban foglalta össze a tanulságokat – tette közzé az origo.hu.

Orbán Viktor azt mondta, úgy látják, hogy a közép-európai országok – az állampolgárok nagyon kemény munkájának köszönhetően – kihasználták az uniós tagságban rejlő lehetőségeket.

– Ezt akarjuk tenni a jövőben is – fogalmazott Orbán Viktor, hozzátéve: ehhez azonban most meg kell védeni Európát, benne a nemzeti és keresztény kultúrát.Olyan vezetőket kell választanunk, akik nem engedik, hogy Európába betelepítések történjenek, és Európa bevándorlókontinens legyen– mondta többek között a miniszterelnök, kiemelve: a bevándorláspárti politikusokat ki kell szavazni, a bevándorlás ellenes politikusokat pedig be kell vinni Brüsszelbe.

Ez a következő hetek feladata – jelentette ki Orbán Viktor, aki üzenetét most is azzal zárta, hogy “hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”.

Forrás: origo.hu

Videó forrás: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala