Lázár János: A politika mindig arról szól, hogy a választópolgárokkal folyamatosan beszélgetünk (videó)

Lázár János kedden, a vásárhelyi Béke-telepen gyűjtött támogató aláírásokat Orbán Viktor programjához. Hangsúlyozta – Az ember nem mondhat le arról, hogy állást foglaljon az ország jövőjéről, mert más fog dönteni a feje felett.

Ahogy arról beszámoltunk, Vásárhely-Makó választókörzet országgyűlési képviselője az egyik sörözőben beszélgetett a választópolgárokkal, majd az egyik bolt előtt gyűjtötte az aláírásokat. – Nagyon fontos, hogy az emberek részt vegyenek a közügyek intézésében. Amikor  lehetőségünk van állást foglalni és véleményt mondani arról, hogy az ország és a közösség milyen irányba haladjon, akkor erről a jogról nem mondhatunk le, mert akkor más fog dönteni a fejünk felett az életünkről – hívta fel az arra járók figyelmét a politikus.

Hivatalos Facebook oldalán közzétett videójához írt kommentjében úgy fogalmazott:

A politika mindig arról szól, hogy a választópolgárokkal folyamatosan beszélgetünk, néha elküldenek a fenébe bennünket, néha pedig megdicsérnek.

A választókörzet különböző pontjain továbbra is gyűjtik a szignókat, amikkel Orbán Viktor bevándorlás elleni hét pontját lehet támogatni.

Videó forrása: Lázár János hivatalos oldala