Több mint 80 gólos meccsen szerezte meg újabb győzelmét a HLKC

A szombati bajnoki meccsen nem a védekezés magasiskolája miatt tapsolták véresre a kezüket a kilátogató nézők Újkígyóson. Az NBII 20. fordulójában a Felföldi István SE ellen kisebb “flúgos-futam” zajlott a pályán, amiből erőteljes támadójátékunk miatt mi jöttünk ki győztesen – írja beszámolójában a HLKC.

A 30 kapott gól kicsit soknak tűnik, az 53 lőtt azonban kalaplengetést érdemel…

Lelkes és kitartó szurkolók előtt igazi gálamérkőzést játszottak a vásárhelyiek – védekezésben ugyan ezúttal hiányzott a teljes koncentráció – , így joggal járt a vastaps a lefújás után a lányoknak!

Felföldi István SE Újkígyós – Hódmezővásárhelyi LKC 30-53 (17-28)

NBII Dél-kelet, női felnőtt bajnokság 20. forduló

2019.04.27, Újkígyós – 80 néző

Jv: Oláh Edit, Szikszay Judit

Versenybíró: Kocsis-Sajti Anikó

HLKC: Ádász – Török 7, Nagy 10, Dankó 7, Szabó 4, Bagi 8, Székesi, Cs: Áncsán (k), Becsei 4,  Lukács 10, Vörös, Ötvös, Földesi, Kovács 3

Dankó Ervin vezetőedző: “A 15. percig flúgos futam volt a pályán, ebben az is szerepet játszott, hogy a védekezésünk túl puha volt. Később agresszívebbek lettünk és ilyen arányban is megérdemelt a győzelmünk. A csapat úgy állt a mérkőzéshez ahogy kell. Gratulálok!”

A héten szünet következik a bajnokságban, a HLKC legközelebb május 11-én (az utolsó hazai mérkőzésen a 2018/2019. bajnokságban) a Balogh Imsiben játszik a Szarvas csapata ellen!

Forrás és fotó: hlkc.hu