Az eső sem szabott gátat a Szeretem Vásárhelyt Egyesület családi sport piknikének 1

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület első alkalommal rendezte meg a Sport piknik és családi nap eseményt a vásárhelyi városi stadionban.

A mozgással, kikapcsolódással egybekötött rendezvény célja az volt, hogy teret biztosítsanak valamennyi sportegyesület bemutatkozására – mondta Juhász Tünde, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület alapító tagja. Több, mint harminc sportág képviseltette magát, és mutatta be, hogy miről is szól a tevékenységük. Hozzátette, a sport rendkívül pozitív hatást gyakorol a testi fejlődésre, egészségre és a szellemi fittségre is, de a legfontosabb egy-egy csapat közösségformáló ereje. Az egyesület számára kiemelkedően helyet foglal el az értékteremtés, valamint a példamutatás.

Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 15

Az egyesület azon túl, hogy a mai napon a család minden tagja számára különféle kikapcsolódási programokat biztosított, egy örökséget is szeretne hátra hagyni a jövő generációja számra. Délután 13 órakor a stadionban egy Pihenő Pontot adnak majd át, amely a Városi Stadionban. Amely nem más lesz, mint a kültéri kisebb műfüves edzőpályával szemben található két pad és három fa együttese.

Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 14

Kiemelte, azt tapasztalták, hogy sokszor nagyon jó lenne leülni a barátoknak, szülőknek, családtagoknak, és figyelni, szurkolni a pályán zajló meccseknek. Juhász Tünde úgy fogalmazott, hogy ezzel a gesztussal egy kis közösséget tudnak teremteni. A három fát pedig három egykor kimagasló futballistának, Kérdő Sándor, Kecskés István „Gida”, Rácz Ferenc „Potykás”, ajánlják, akik a városban éltek és meghatározó szerepet töltöttek be a vásárhelyi sportéletben.

Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 6

A délután három óráig tartó rendezvénye többen között kettlebell, BMX, táncbemutatók, küzdősportok kerültek bemutatásra, valamint az apróságokat , buborékfoci és ugrálóvári várta. A családi napon mindenki megtalálhatta a szívéhez közelálló sportágat, illetve megismerkedhetett számtalan az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen mozgásformát.

Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 9 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 8 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 7 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 5 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 4 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 3 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 10 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 1 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 17  Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 20 Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 13  Sport piknik és családi napot tartott a Szeretem Vásárhelyt Egyesület 11