Rogán: a bevándorlás a legfontosabb kérdés Európa számára

Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik – jelentette ki Rogán Antal, a miniszterelnök kabinetfőnöke a Hír TV Bayer Show című műsorában az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kijelentésére. A pénteken felvett beszélgetést vasárnap este 21 óra 5 perctől vetíti a Hír TV – tette közzé az origo.hu.

Bangóné 3 millió magyar embert patkányozott le – reagált a miniszterelnök kabinetfőnöke az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó kijelentésére a Bayer Show-ban, a Hír TV-n. Rogán Antal szerint ez is a vesztes választásokat követő ellenzéki forgatókönyv része. Ha a színjátszás és a hazudozás nem jön be, a szocialisták a velük egyet nem értő szavazókat szidják és minősítik. Most ez a lepatkányozás volt. Rogán Antal kiemelte: a nemzetközi politikában volt hasonló eset a közelmúltban “Csak emlékeztetni szeretnék mindenkit arra, hogy nem olyan régen volt Ausztriában, hogy az alpolgármester lepatkányozta a bevándorlókat.

Az egész liberális média, az egész elit nekik esett, és az alpolgármesternek le kellett mondania. Most Bangóné hárommillió magyar embert patkányozott le. Kíváncsi vagyok, hogy ezek után mit fog csinálni a liberális média, van-e kettős mérce ebben a tekintetben, vagy nincsen. Mert szerintem, aki ilyet csinál, annak egész egyszerűen nincsen helye a politikai közéletben, onnan távoznia kell” – mondta Rogán Antal.

Forrás: origo.hu