Márki-Zay Péter

Tény, hogy igen nehéz követni a pártelnök-polgármester mozgását szerte e hazában és a nagyvilágban. Még magának a Mindenki Magyarországa Mozgalomnak is sikerült megkeverednie!

Zavar az erőben, vagy homokszem csusszant a kormánybuktató gépezetbe? Úgy tűnik, még saját vadiúj ellenzéki formációjának sem sikerül tökéletesen követnie, éppen merre haknizik az EP-választási kampányban az Elnök Úr, avagy az ellenzék önjelölt miniszterelnök-jelöltje. A Mindenki Magyarországa Mozgalom mai Facebook-bejegyzésében ugyanis egyszerre Nyíregyházára és Miskolcra is várja az Elnök Urat.

Márki-Zay Péter Miskolc

Persze nem csoda, hogy összezavarodtak az MMM-esek, hiszen Márki-Zay egészen elképesztő országos kampánykörutat tol te az utóbbi hetekben. A road show két hónap alatt a 15.(!) állomásánál tart, ami figyelemreméltó annak a tükrében, hogy a celeb polgármester

állítása szerint kizárólag „szabadidejében” és „átlagban heti egy napot” országos politizál.

Minden matematikai tudásunkat előrántottuk, de sehogy sem jött ki a heti egy nap nagypolitikai hakni, amikor 64 nap alatt (ismereteink szerint legalább) 15 különféle kormány- és Fidesz-ekéző stand upot nyomott le szerte e hazában és a nagyvilágban (meg amiről még nem tudunk… Ja, és amúgy jó sok szabadideje lehet, ezt erősen irigyeljük…)

A „mindenütt jó, de legrosszabb otthon” elvet követve az elviekben Hódmezővásárhely ügyeinek intézésével és a városa fejlesztésével megbízott politikus az elmúlt két hónapban megjárta Kaposvárt, Budapestet (a Bara Hotelt), majd Budapesten Ferencvárost, Békéscsabát, Orosházát, ismét Budapesten a Szabad sajtó útját, Londont (két programmal), Debrecent, Baját, Békéscsabát, újra Budapesten a Spinoza Házat, Jászkisért és Nyíregyházát, míg végül ma eljut a Miskolci Vigadóba.

Innen üzenjük tehát az MMM-nek: a mai állomás SEM HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, hanem Miskolc, a porondmester pedig a névváltoztatós humorista-közszereplő-ellenzéki politikusjelölt, Rokker Zsoltti (Erdei Sándor Zsolt „Béla Géza”). Dolgozhatnak a rekeszizmok!